30 Nisan 2024 Salı

FETÖ OPERASYONUNDA 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

FETÖ OPERASYONUNDA 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Isparta

Aralarında Isparta’nın da bulunduğu 5 ilde yapılan FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 1’i tutuklandı, 7’si ise etkin pişmanlıktan faydalanarak serbest kaldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalar sonucunda Burdur, Gaziantep, Antalya, Eskişehir ve Isparta’da düzenlenen operasyonlarda ankesörlü telefonla ardışık arama yaptıkları tespit edilen 3’ü aktif görevde astsubay 8 kişi, gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısına ifade veren ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden aktif görevdeki bir astsubay tutuklanırken, diğer 7 şüpheli etkin pişmanlıktan faydalanarak adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Erol

29 Ekim 2020 Perşembe 16:19

Fetö/PDY mücadelesi çok inandırıcı gelmiyor, kripto idareciler bilindiği halde korunuyor ve göreve devam ediyorlar.

OKUMUŞ CAHİLİM

29 Ekim 2020 Perşembe 11:25

dhkp-c mlkp,tiko, dev sol,dev yol,pkk ğibi terör örğütleri asala nın devamıdır. marksizme KÖLELİK EDERLER.EMPERYALİZME İŞÇİLİK YAPARLAR. BÜTÜN marksistler emperyalistlerin kucağında oyunca olarak kulanılıyorlar. AVRUPA EMPERYALİST ÜLKELERDEKİLERİNE BAKIN ANLAŞILIYOR.

YALANMI

29 Ekim 2020 Perşembe 10:44

pkk,fetö,dhkp-c,mlkp,tiko,dev sol,dev yol,hkp,kp,KIZIL YILDIZ,ÇEKİÇ ORAKLILAR,YOK EDİLMEDİĞİ SÜRECE VATAN RAHAT EDEMİYECEKTİR. DEVLETİN BAŞINA ,ALPARSLAN ATATÜRKEŞ'İN BÖRTEÇİNELERİ ĞELMEDİĞİ SÜRECE başımız BELADA KURTULMAYACAKTIR.

ISPARTALI DEĞİLİM

29 Ekim 2020 Perşembe 10:29

VATANDAŞIN BİRİ şöyle söylüyor. MADEMKİ: diyor. sokakta, kimin chp,hdp,ip,sp, ortaklığını savundularını açıkça söylüyorlar. SENCE BUNDAN NE ANLAŞILIYOR..normalmı?mlk,tkp,iğd,dhkp-c yi TERÖR ÖRĞÜTÜ ĞÖRMEYENLER VARDIR. SENCE BUNDAN NE anlaşılıyor.CUMHURİYETİN TAŞLARI KAFINZA DÜŞSÜN,OSMANLI ĞÜLLESİ BEYNİNİZE VURULSUN.

VATANDAŞIN BİRİ

29 Ekim 2020 Perşembe 00:05

aNLAMADIĞIM . cinayet oluyor sayfa sayfa poz poz katil maktul resimleri neden bu fetöcüler BUZLANIYOR HABERDE ÇOK MERAK EDİYORUM VERİN YÜZLERİNİ MADEM HAİNLER MADEMKİ CUMHURİYETİ YIKMAYA TEŞEBBÜS ETTİLER VERİN KİM OLDUKLARINI GÖRELİM KATİLDEN FARKI NE BUNLARIN ONLARCA İNSAN ÖLDÜkim bunlar OHOOO BİDE PİŞMANLIKTAN BIRAKILMIŞLAR SİLİVRİDE YATAN GAZETECİLERİN SUÇU NE PİŞMANLIKTAN ÇIKMIYORLAR SEN FETÖYLE OL PİŞMAN OL VAY BE YALANCILAR İŞTE BAROLAR BU YÜZDEN BÖLÜNDÜ FETÖCÜLERİ BİR BİR SALACAKLAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR