30 Nisan 2024 Salı

FETÖ/PYD OPERASYONUNDA TUTUKLAMALAR VAR

ISPARTA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Isparta merkezli 6 ilde başlatılan Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden mahkemeye sevk edilen 7 kişinin savunması alındı. Mahkeme heyeti ise işte şu kararı verdi.

Isparta

Mahkemeye sevk edilen YBEM Eski Müdürü Mehmet Fatih Cebeci,Cahit Sevindir, Serdar Çiçek, Mustafa Kahraman ve Vedat Karkacık tutuklanarak Isparta E Tipi Cezaevine gönderilirken, diğer şüphelilerden Abdulkadir Bulgurcu ve Yekta Halıcı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DİĞER ŞÜPHELİLER MAHKEMEYE ÇIKARILMAYI BEKLİYOR.

BOMBA 32 HABER EKİBİ GELİŞMELERİ AN VE AN ADLİYEDEN TAKİPEDİYOR. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adalet

17 Mart 2016 Perşembe 00:45

İşin özeti,Biryerlere geleceksek ve birşeyler kazanacaksak helaliyle olsun.Torpil aramayalim. Ondan sonra torpillilere sitem edelim.Kim olursa olsun,Hak yiyen **** yesin.

Adalet

17 Mart 2016 Perşembe 00:34

Bankada yada hastanede adamını bulup ön sıraya geçenler...Başkası da sizin önünüze geçtiğinde kızmayacaksın.Sen torpil ararken başkası torpille bir yere geldiğinde aglamayacaksın.Adamlık senden daha torpilliye bağırmak degil, torpil aramamaktır.

Adalet

17 Mart 2016 Perşembe 00:25

Herşey bir yana, kim adaletsiz atama yaptıysa(sadece sdü de degil) adaletin pençesinden kurtulamasın. AMİN

Adalet

17 Mart 2016 Perşembe 00:20

Dün biriyle konuştum: "Benim hanımımı Sdü ye almadılar.İyi olmuş, ohhh" diyor. İşi görülmeyenler mi düşman bunlara yoksa adaleti savunanlar mı bilemedim...!

geçen dönem

16 Mart 2016 Çarşamba 12:58

sdü de ibicioğlunun atadağı tüm kadrolar iptal edilsin ibicioglunun 2 tane yegeni bedavaya kadro aldılar daha neler neler gerekirse meslekten atılsın şerefsizler milletin hakkını yemeye doymadılar

cebeci sertifikaları

16 Mart 2016 Çarşamba 09:04

resimdeki şahsın ve kankasının kadrosunun olduğu yer de sattıkları sertifikalar unutulmaz inşallah.Yaşam boyundan gidince kadrosunun olduğu eğirdir de de boş durmadı

sıra paralelci

16 Mart 2016 Çarşamba 08:21

2011 den buyana uyduruk sartlarla sertifikalarla memur olan ve meslek yüksek okulundan kadroları açılan dil sınavı ve bilimsen yayını olmayan çakma yar.doçentlerinde kadroları iptal edilsin bunlar hep paralel k****ıyla usulsüz kadrolaştılar.bunlar hala gitmediğine göre dekan sözmeşmeri yeniledi sanırım.tıp fak. dekanınıda biraz kurcalasınlar bakalım ne çıkacak altından.

beter

16 Mart 2016 Çarşamba 08:12

kendilerinden olmayan çok insanın canını yaktılar rızıklarıyla oynadılar darısı eski hastane yönetim kadrosundaki idari amirlerin başına.sizin yeriniz üniversite gibi ilim yuvaları değil nezarethane,hapishane takım elbiseyi giyip elinize iki dosya aldığızda kendinizi adam sandınız.şimdiki rektörede örnek olsun sdü deki tüm paralelcilerin kökünü kazısın.yoksa devletimiz iyi kazıyacak bunların kökünü .sen çooook yaşa rte................

AHMET YELKEN

16 Mart 2016 Çarşamba 05:37

DELİKANLI İSEN BENİM GİBİ ADINI YAZ.SEN DE HERHALDE FTÖ.ÖRGÜTÜNDEN OLMASINKİ YORUMUN O YÖNDE.

habis ur

15 Mart 2016 Salı 23:50

hırsızı başka bir hırsız yakalıyorsa orada hukuk yoktur, ben bu işe razı değilim. ne zamanki şen ortaklar elele mahkemeye çıktılar işte o zaman hukuk işlemeye başladı derim. siz kendini gasteci sananlar da bence kendi kuyunuzu kazıyorsunuz

ilahi adalet

15 Mart 2016 Salı 22:51

Bu ibici denen alçak yaptıklarının cezasını çeksin, yemediği pislik yoktur bu haysiyetsizin. dekan oldu burda da yiyecek bişey yokmuş dediğine kendim şahidim, rektör oldu ben zenci miyim deyip öğrencilerle harcanacak paralarla son model a8 aldırdı, paralelci olmayan ne boğaziçi sabancı koç mezunlarını almadı, paralelci beyinsizleri doldurdu. parayla rüşvetle kadroları doldurdu. bin beter olsun inşaAllah bu adamı Allah kitap diye savunan paralelci din tüccarları iki tarafta da yandınız.

.

15 Mart 2016 Salı 22:03

ülkenin en iyi yetişmiş en kaliteli insanlarımı ? FETÖ desteği ile bu makamlarda olması gerekenler yerine bunlar var doğru.bunların alayını sınava soksan yüksek lisansa geri dönerler sanırım.

mehmet kurt

15 Mart 2016 Salı 21:22

ülkenin en haysiyetsiz karaktersiz ahlaksız herifi dicektin galiba dilin sürçtü..okumuş profda olmuş olabilir ama bilgilerini keşke alanında kariyer için değerlendirseymiş..sdü yü ahıra çevirdiler.fatih zümriye ve hasan üçgeninde dönen paraların hattı hesabı yoktur ...yedikleri hakkın hesabını öbür tarafta vereceklerdir..

ateş duman ilişkisi

15 Mart 2016 Salı 20:54

bu işe mali durumlarına bakarak konuşalım. çalıştıkları yerleri mali potrelerininde araştırılması lazımhepsinin ne olduğunu herkes tarafından biliniyor.10 20 yıl öncesine dönün bu isimlerin neleri vardı nerden nereye.. çıkınmı buldular. define mi bu ne zenginlik. hayır yaptı diyorsunuz kimin parasıyla ..diyeceksekçalışıp kazandılarsa adalet yerini bulur.elbetyok kazanmadılarsa tüm mal varlıklarına el konulsun. adalet elbet tecelli edecektir.

Adalet

15 Mart 2016 Salı 20:02

Asıl sen ne içtin densiz kendine gel böle büyük bir iftira atılır mı hiç. Tüm Isparta'nın tanıdığı kişiler Nasıl böle bisey yapar ama sende biraz mantık olsaydın bunu düşünürdün.

nokta

15 Mart 2016 Salı 18:34

Sen ne içtin ya!! ülkenin en iyi yetişmiş en kaliteli insanlarıymış bak sennnn.....

haşhaşi

15 Mart 2016 Salı 20:45

bizim garibanlardan bişey içmez, haşhaş çektirmişler:)

.

15 Mart 2016 Salı 18:03

Her yerde terörist cirit atıyor, yüzlerce insan ölüyor , siz ülkenin en iyi yetişmiş en kaliteli insanlarına gelmiş terörist muamelesi yapıyorsunuz kendinize gelin...

...

15 Mart 2016 Salı 23:18

en kaliteli,en yetişmiş insanlarıymış...en parelel ad... olmasın...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR