30 Nisan 2024 Salı

FİRARİ FETÖ ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

FİRARİ FETÖ ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Isparta

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan şüpheli Sivas'ta gözaltına alındı.

Isparta 1. Sulh Ceza Hakimliğince hakkında yakalama kararı verilen ve örgütün Isparta emniyet mahrem yapılanması içerisinde yer aldığı öne sürülen E.A. (37), Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından Sivas'taki evinin önünde gözaltına aldı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

03 Aralık 2019 Salı 00:42

peynirci nuri diyen arkadaş aynen kardeşim aynen kuyruğu kurtaran para basıyor 30 liralık tereyagı 40 lira bunlarda içi sana yagı dolu kuyruk yagı dolu feto vs **** parası olan kurtuldu bu kadar olmayan içerde bu arada çilek mobilyada içerdeydi çıktımı acaba bu şehrin rektörü bile valisi bile fetöcüydü yahu cüppeli hocanın kızının nikah şahidi idi vali çevir kazı anam yanmasın bayhanlar zenginler hepsi feto parası

fetocu peynirci Nuri

02 Aralık 2019 Pazartesi 18:43

Adamlar Çarşının göbeğinde çayır çayır para kırıyor nur gıda, Nuri gitti çocukları devam ediyor, adamlar elini kolunu sallayarak geziyor, nasıl fetocu yakalamak bu leee. dukkandan alışveriş yapanlarda fetocu dükkanın önüne geç bak 100 de 80 bunlardan siz neyi ariyorsunuz.

VATANDAŞIN BİRİ

02 Aralık 2019 Pazartesi 17:18

bülent bey adil yakalandı ama bıraktılar neden çünki tüm anahtar soruların cevabı ondaydı çok kişinin başı yanacaktı ve 15 temmuzda gerçekten neydi o biliyor bende ortadan kaldırdılar binalinin dediği gibi projeydi dedi adilde projenin başıydı demekki kayıp

Deli Kemal

02 Aralık 2019 Pazartesi 17:09

Bu fetocu adiler icin "ne istedilerse verenlere" , emniyete, yargiya, orduya sizmalarina yardim ve yataklik edenlere göz yumanlara neden sorgu, sual yargilama yok? Onlarin hic mi sucu yok?

Bülent

02 Aralık 2019 Pazartesi 15:50

Herkes yakalandı soytarı bir akademik terörist Adil öksüz yakalanmadı. İyi uykular güzel ülkem..

Vatandaş

02 Aralık 2019 Pazartesi 15:19

Nasıl şımarmışlardı ama. Artık bir daha fırsat bulamıyacaklar. Devlet te, millet te böylelerine ne yapacağnı biliyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR