30 Nisan 2024 Salı

Atabey’de Serdar Pehlivan dönemi resmen başladı

Atabey’de Serdar Pehlivan dönemi resmen başladı

Isparta

31 Mart’ta Atabey ilçesinde yapılan yerel seçimlerin kazanan AK Parti’nin adayı Serdar Pehlivan, düzenlenen devir teslim töreniyle koltuğa oturdu. Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan’ın devir teslim töreninde eski başkan Tevfik Atasoy törene katılmadı. Programa AK Parti Milletvekilleri  Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Atabey AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kılıçkaya, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, partililer, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Dua eşliğinde kurban  kesiminin yapıldığı devir teslim programına yoğun ilgi oldu. Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan  protokol üyelerine ve davetlilere teşekkür etti. Atabey’de yeni dönemde huzur ve hizmet döneminin başladığına dikkat çekti. Başkan Pehlivan, annesinin hayır duasını aldı, eşiyle, protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek  tek fotoğraf çektirdi.
AK Parti Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz ise Belediye Başkanı Serdar Pehlivan’ın her zaman yanında olduklarını belirterek, yeni dönemde başarılar dilediler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

halit müftüoğlu

09 Nisan 2024 Salı 13:19

başkanıma başarılar diliyorum

Kanki

09 Nisan 2024 Salı 09:50

Seni gidi yaramaz İMAS seni.

Zobbak

09 Nisan 2024 Salı 01:48

Zobbak nerde? Tamamen silindiği iyi oldu tabii de. Geçmiş hesaplar incelenmeli varsa ihmali suçu olanlar yargıya taşınmalı, değilse yapanın yanına kar kalır Herşey Serdar efendi. İncelemelerini iyi yaptır. Herkes hukuk önünde hesap versin.

Onaç ağası

09 Nisan 2024 Salı 00:50

İmas imas.... Unutmayın bir kere satan hep satar.

güzel atabey

08 Nisan 2024 Pazartesi 23:38

Serdar başkanın atabeyin potansiyelini ortaya çıkaracağına inancımız tam, atabeyin potansiyeli gerçekten çok yüksek, Allah yardımcıları olsun. deneyimli ve liyakatli bir ekiple beraber tabi, deneyimli mühendis, peyzaj mimarlarıyla harika projeler üretebilirler.

Halk

08 Nisan 2024 Pazartesi 21:50

Fotoğraflara bakınca daha düne kadar Serdar ın yanında olmayan çalışanlar şimdi en ön saflarda

Bırun Kılı

08 Nisan 2024 Pazartesi 19:27

Eski bşk niye katılmamış. Yıllarca başkan olurken iyiydi. Nerde adanmışlık dava adamlığı.

Yabancı damat

08 Nisan 2024 Pazartesi 17:58

Serdar başkan hayırlı olsun , şunu bil seni ilk fırsatta yarı yolda bırakacak insanlar dolu etrafında bunlara yüz veme, encümen İlker ile halıcı bu adamların görüşünü dikkate al

Araslı32

08 Nisan 2024 Pazartesi 17:34

Serdar Pehlivan'a hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Ama o en önde poz veren iyi partinin şeysi hiç yakışmıyor oraya. Koyduğun kabın şeklini alan şahıs.

Garibin biri.

08 Nisan 2024 Pazartesi 15:24

Hayırlı olsun inşallah Hüküm ALLAH'IN ALLAH istemese yaprak bile kımıldamaz Atabeyin maneviyatı yüksek sahip çıkmak lazım.

Asli Güngör

08 Nisan 2024 Pazartesi 14:33

Güzel Atabey için yeni bir başlangiç. Hayırlı olsun. Kimse ayrıştırılmasın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR