29 Nisan 2024 Pazartesi

İL GENEL MECLİSİNDE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

İl Genel Meclisi’nin dünkü olağanüstü toplantısında kapanan 29 belediye için gelen 9.8 milyon TL ek ödeneğin tahmini dağıtımı yapıldı.

Isparta

 Buna göre gelen ek ödeneğin 6.9 milyon TL’si personel giderlerine ayrıldı. İl Genel Meclisi, köye dönüşen 29 yerleşim biriminin altyapı, temizlik, yol gibi temel hizmetleri için aktarılan 9.8 milyon TL’lik ek ödeneğin dağıtımını yapmak için dün saat 14.00’da olağanüstü toplandı.

BÜYÜK PAY PERSONEL İÇİN KULLANILACAK

29 kasabanın köye dönüşmesinden sonra ortaya çıkan 280 personel İl Özel İdare bünyesine

devredilmişti. Gelen 9.8 Milyon TL’lik ek ödeneğin 6.9 milyon TL’si 2014 yılının sonuna kadar personel maaşı ve sigorta primleri için ayrıldı.

2.1 MİLYON TL’Sİ MAKİNA PARKURUNA AYRILDI

Öte yandan aktarılan ek ödeneğin 2.1 milyon TL’si yine kasabadan köye dönüşen yerleşim birimlerinden kalan makina parkurunun giderleri için ayrıldı. Yine

gelen ödeneğin 650 bin TL’si de bakım, onarım ve ikmal hizmetleri için ayrıldı.

KANALİZASYON VE ALTYAPIYA 100 BİN TL

Son olarak gelen ek ödeneğin 100 bin TL’si de su ve kanalizasyon hizmetleri için ayrıldı. Ayrılan destekler arasında en azı altyapı alması ise dikkatlerden kaçmazken en yüksek payı işçi maaşları ve sigorta primleri aldı.

İL ÖZEL İDAREYE GEÇEN İŞÇİLERE ZAM MÜJDESİ

Bu arada İl Özel İdare bünyesine katılan işçiler doğrudan sendika değiştirdikleri için maaşlarına 900 TL’lik bir zam alacaklar. Maaşların ise ortalama 2500 TL’ye çıkacağı tahmin ediliyor.

YEM FABRİKASI SATILIYOR

Son olarak Meclis, kapanan Körküler Belediye Başkanlığı'na ait yem fabrikasının satışına onay verdi. İl Genel Meclisi, satış konusunda hazırlanan komisyon raporlarını uygun buldu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI

22 Mayıs 2014 Perşembe 03:13

2500 TL.PİYASADA 3 ADAM CALIŞIYO ZAM A ÇOKMU İHTİYAÇLARI VARDI.BİDE OLMUŞKEN 3 AYDAN 3 AYA Bİ MAAŞTA İKRAMİYE VERİN.DEVLETİN MAKINALARI YATSIN MÜTAHİ DE İŞ VERİN OLDU OLACAK.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR