01 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta DSİ’de yeni dönem Bölge Müdürlüğüne Adem Coşkun atandı

Isparta DSİ’de yeni dönem Bölge Müdürlüğüne Adem Coşkun atandı

Isparta

Mustafa Altunok’tan boşalan DSİ Isparta 18. BölgeMüdürlüğüne DSİ 11. Bölge Müdür Yardımcılığı ve DSİ 113 Tekirdağ Şube Müdürlüğü görevini birlikte yürüten Adem Coşkun atandı. Coşkun, devraldığı bayrağı dahaileriye taşımak istediğini söyledi.

 

Merkezi Isparta’da bulunan Devlet Su İşleri 18. BölgeMüdürlüğünde yeni dönem.DSİ 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun, ilk toplantısını DSİ Sosyal tesislerinde Şube müdürleri ile bir araya gelerek tanışma toplantısı yaptı.Şube Müdürleri ile yaptığı tanışma toplantısında zaman, zaman çalışmalar hakkında bilgi aldı. Coşkun devam eden çalışmaları yerinde görerek incelemelerde bulunacağını kaydetti. DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Adem Coşkun ise, hedefinin aldığı bayrağı daha ileriye taşımak olduğunu ifade etti.

 ÖZGEÇMİŞ

 

14 Mart 1978 Yılında Kayseri’nin Sarız İlçesinde doğan Adem Coşkun Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1999 Yılında mezun oldu.2000 Yılında DSİ 26. Bölge Müdürlüğünde Deriner Barajında kontrolMühendisi olarak görev yaptı. Aralık 2004 tarihinde DSİ 14. Bölge Müdürlüğüne Atanarak burada İstanbul boğazının 135 Metre altında geçerek Asya ve Avrupa yakasını birbirine bağlayan Melen Projesi SP-7 Boğaziçi Tüneli inşaatında kontrol Mühendisi olarak görev yaptı.Aralık 2010 ‘da DSİ 11. Bölge Müdürlüğü 113 Tekirdağ Şube Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Şubat 2012’de DSİ 11.Bölge Müdür Yardımcılığına getirilen Adem Coşkun DSİ 113 Tekirdağ Şube Müdürlüğü görevini birlikte yürüttü. Burada Ergene eylem planı, çok sayıda içme suyu, sulama ve taşkın koruma projelerinde görev aldı.  19.08.2014 Tarihinde DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdürü olarak atandı. Adem Coşkun evli 2 Çocuk Babası.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

22 Ağustos 2014 Cuma 16:47

öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim. sütçüler ilçesi çandır köyü karakilise mahallesinde yapılmak istenen göleti özellikle incelemenizi; alanda 1 gr su olmamasına rağmen, sulanacak 1 mt tarla olmamasına, olan tarlalarıda ekecek dikecek insan bulunmamasına, olan her tarlanın başında da su olmasına rağmen tarla sahiplerinin sularını mermercilere satmasına rağmen, her tarlanın 10 mt dibinde mermer ocaklarından geçilmemesine rağmen bu gölet neden yapılmaktadır anlamış değilim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR