29 Nisan 2024 Pazartesi

ISPARTADA BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ

DİYARBAKIR'ın Lice ilçesinde ölen 2 kişinin cenaze töreninin ardından yüzleri kapalı bir grubun 2.Hava Kuvvet Komutanlığı sahasına girip direkte asılı Türk Bayrağını indirmesi Isparta'da protesto edildi.

Isparta

Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından tertiplenen bayrak yürüyüşüne çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakkapı Meydanında ellerinde Türk Bayraklarıyla toplanan Ispartalılar daha sonra Hükümet Caddesi, 6 Mart Atatürk Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi üzerinde sloganlar atarak yürüyüş yaptı.

"Ne mutlu Türküm diyene", "Bayrağa uzanan eller kırılsın", "Isparta uyuma bayrağına sahip çık" gibi sloganların atıldığı yürüyüş sonrası basın açıklaması yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan basın açıklamasında Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz Türk Bayrağına kimsenin el süremeyeceğini söyledi. Bayrağın şeref ve namus olduğunu hatırlatan Çapraz, "Bayrağımıza uzanan elleri kırmayan ve bu duruma sessiz kalan siyasiler aynı zamanda kendi şeref ve namusuna da gölge düşürür" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

10 Haziran 2014 Salı 12:35

Ey anlı şanlı Samanlı Karakolu, Bizlere haklarınızı helal ediniz. Aziz şehitler bizleri bağışlayın. Yer Şemdinli’nin Samanlı Karakolu… Tarih 9 Ağustos 1991… Sıcak bir yaz gecesi, güneş ha doğdu ha doğacak. Gecenin sessizlği aniden roketler ve makineli tüfek atışlarıyla bölündü. 150 kişilik terörist grubu, Samanlı Karakolu’ nun önünde dalgalanan bayrağı indirmek üzere saldırıya geçmişti. İşte o gece o karakolda blunanan 33 asker, eşine az rastlanan bir kahramanlık destanına imza attı. Çatışmada 10 askerimiz şehit oldu, Samanlı Karakolu binası yandı, yıkıldı. Ama karakolun kapısındaki o bayrak indirtil-medi… 550 Milletvekiline, Tüm komutanlara saygı ile duyrulur!!!!!!!!!!!!! Aziz Şehitlerimizin hatırasına Isparta milletvekilleri bir kez olsun liderlerinizden önce konuşun.

mahmut aksu

10 Haziran 2014 Salı 10:39

Bayrak milletinin onurunu, namusunu temsil eder. Üzülmeyin aziz milletimiz bu namus bizim değildir bu namus bizleri temsil eden 550 vekilin ve bütün komutanlarındır!! Bizler namusun ne demek olduğunu, ne zaman ölüneceğini ne zaman kükreneceğini iyi biliriz. Evet bizler gariban, köylü, pasaklı, pis kokulu, sidikli olabiliriz. Ama bayrağımızı indirtmeyecek kadar ONURLU, ve milletimizle GURURLUYUZ. Vekil, Komutan olmayabilir, ama insanız. Çünkü bizler 20.000.-TL lik bankamatik kartına bağlı değiliz. Anlı yız Şanlı yız. Bayrak üzerine yemin edenler, yapılanlar karşısında bankamatik kartlarını değil yeminlerini düşünsün. Ya bırakıp gitsinler, ya da yeminlerini düşünsünler. Bizler, askeri birlikteki o çocukları suçlamıyoruz. Nerede bayrağımız üzerine yemin eden komutanlar? Nerede anlı şanlı 550 Milletvekili!!!! Niçin böyle sus-pus olmuşlar?” “Bayrak inmez, vatan bölünmez” sloganı sıkça söylenir. Ancak bugün bayrak iniyor, vatanın bölünmezliği tartışılıyor. 301 kişinin ölümü üzerine bil

artık kimse uyumasın

10 Haziran 2014 Salı 01:39

seni aramızda göremedik sayın vekil. asil halk meydana indi senin tepkini bekledi. hassasiyetinden eminiz. herhalde hakan fidandan daha milli bir konuda gerekeni yaparsın.

yalnız kurt

09 Haziran 2014 Pazartesi 23:34

DEMAKROTİK AÇILIM ZIRVASIYLA TÜRK MİLLETİNİ KANDIRANLARIN FOYASI MEYDANA ÇIKMIŞTIR.,BU GÜN BAYRAGIMIZI İNDİREN HAİNLER BU BİZİ YÖNENETEN SİYASET YOSMALARININ TAVİZİYLE İYİCE KUDURMUŞLARDIR.,KIBRISDA BAYRAGIMIZI İNDİREN RUMU MIKLAYAN MEHMETÇİĞİN ŞİMDİ ELİNİ KOLUNU BAĞLAYAN SİYASET YOSMALARI TÜRK MİLLETİNE BİR GÜN MUTLAKA HESAP VERECEKTİR............

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR