30 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Sönmez; Teşekkürler Sav

Milletvekili Sönmez; Teşekkürler Sav

Isparta

MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Sav Kasabası’nda seçimi kazanan partisinin Belediye Başkanı Mustafa Afşar’ı ziyaret etti. Kasaba halkıyla da buluşan Milletvekili Sönmez, teşekkür etti. 
MHP İl Başkanı Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen, Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, İl ve İlçe Yöneticileri yerel seçim sonrası Sav kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Hasan Basri Sönmez, yeniden MHP’nin kazandığı Sav’da vatandaşlara destekleri için teşekkür etti.
Milletvekili Sönmez; “Desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vakit

09 Nisan 2024 Salı 05:40

Vakit iş aş üretim zamanı sav da taş taş üstüne koyma vakti dürüstçe çok çalışma gerek halkın derdiyle dertlenme sav a yatırım iş aş çekme vakti algıyı kırma vakti

Vakit

09 Nisan 2024 Salı 05:39

Vakit iş aş üretim zamanı sav da taş taş üstüne koyma vakti dürüstçe çok çalışma gerek halkın derdiyle dertlenme sav a yatırım iş aş çekme vakti algıyı kırma vakti

Kul

09 Nisan 2024 Salı 04:08

Bid dönem ilçelerde rüzgar estiren, farktan farka koşan MHP gitmiş onun yerine bir belde alabilen bir taşra partisine dönmüş. Bunu da alkışlıyorlar. Bir sonraki seçimlerde o bir vekilde çıkamayacak. Bir taneniz de Yusuf Ziya’ya yeter abi bırak diyecek kadar cesaretli olamadınız.

:))

08 Nisan 2024 Pazartesi 20:35

Hele o il genel meclis üyesi adayları yok mu şahaneydi

Başar yerelde ve genelde

08 Nisan 2024 Pazartesi 17:06

İl genel meclisindeki almış oylar partinin iyi organize olması ve adaylarda nokta atış yapılmasından dolayı Isparta da MHP tarih yazdı sayenizde bu başarılardan dolayı tebrik ediyorum hepinizi.

Emekli

08 Nisan 2024 Pazartesi 15:01

Aday dürüst, kaliteli, şaibesiz ve beyefendi birisi olunca başarı böyle geldiğini düşünüyorum. Hayırlı hizmetlere vesile olması dileğiyle...

savlı

08 Nisan 2024 Pazartesi 14:14

bugüne kadar ilgi alaka ve desteğiniz için biz teşekkür ederiz syn vekilim. asıl iş bundan sonra başlıyor sizler sayesinde sav'da hizmetin ardı arkası kesilmeyecek.

Boz

08 Nisan 2024 Pazartesi 14:07

Tek başarı gösterilen yer sav zaten syn vekilim. Başka da başarı yok malesef

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR