30 Nisan 2024 Salı

Motosiklet kazasında can verdi

Motosiklet kazasında can verdi

Isparta

Ispartalı 21 yaşındaki Hava Astsubay öğrencisi Emir Furkan Çayır, geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Çayır’ın cenazesi memleketi Isparta’da toprağa verilecek. 
Kaza İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana geldi. Emir Furkan Çayır’nın kullandığı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini sonucu evin bahçesine uçtu. Kazada Çaylak yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Çayır'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Gaziemir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okul Komutanlığı öğrencisi olan Çayır’ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, defnedilmek üzere memleketi Isparta’ya getirileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

spartakus

09 Nisan 2024 Salı 10:41

ıspartada bir trafikçi var maasallah gözleri manyetik okuma gibi dilediğine ön cam filmine 1506 tl geciriyor polis geldimi devrem gec diyor emniyet müdürü bir önlem alır insllah o polis su mubarek gün allahından bulsun inşallah

Imdat

08 Nisan 2024 Pazartesi 19:31

Allah rahmet eylesin mekanın Cennet olsun Masum yüzlü çocuk Allah Babana Annene ve sevdiklerine sabırlar versin çok üzgünüm

İskender Karaoğlanlı

08 Nisan 2024 Pazartesi 16:46

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR