29 Nisan 2024 Pazartesi

MÜDÜR HIZLI BAŞLADI...

Göreve başlar başlamaz ziyaret turuna çıkan İl Emniyet Müdürü 2 günde 10 ziyaret gerçekleştirerek bir rekora imza attı.

Isparta
14 Mayıs 2014 günü açıklanan 2014/417 sayılı Kararname ile Isparta İl Emniyet Müdürü olarak atanan Emniyet Müdürü Caner TAYFUR 16 Mayıs 2014 günü gelerek göreve başladı.
    Göreve başladığı ilk günlerde emrindeki tüm birimlerden yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.
                20 Mayıs 2014 Salı günü ilimiz protokolünü ziyaret etmeye başlayan Emniyet Müdürü ilk olarak Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN’ ı makamında ziyaret etti. Görüşmenin ardından sırasıyla Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral  Mustafa KURUTMAZ, Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ ve Eğirdir Dağ Komando Okul Komutanı Tümgeneral  Ethem BÜYÜKIŞIK, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay  İsmail CÖMERT ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya GÜNAYDIN’ ı makamlarında ziyaret etti.

 

Ziyaretlerine 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü devam eden Emniyet Müdürü Isparta Cumhuriyet Başsavcısı  Mustafa YILDIRIM, Adalet Komisyon Başkanı Suat YÜREKLİ, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Hasan UZUNOVA ve Isparta Barosu Başkanı Avukat Gökmen GÖKMENOĞLU’ nu makamlarında ziyaret etti.
Yapılan ziyaretlerde Isparta iline ilk defa geldiğini belirten Emniyet Müdürü Isparta’ yı çok beğendiğini, ilimizin asayiş yönünden de çok güzel bir şehir olduğunu bu bakımdan Isparta’ ya tayin olduğu için çok mutlu olduğunu belirtti.
Isparta’ nın huzur ve güvenliği için halkla birlikte, kanunların verdiği yetki ve görevler çerçevesinde vatandaşların sorun ve dertlerini onların daima yanında yer alıp onları dinleyerek çözmeye gayret edeceğini belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR