29 Nisan 2024 Pazartesi

ÖZ TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Güreş takımı sporcuları son olarak Çorum’da düzenlenen müsabakalarda bir Türkiye 3.’lüğü kazandı.

Isparta

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında 13 Yaşta Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na 8 sporcu ile katıldı. Yapılan müsabakalarda 4.turda Batuhan Yılmaz ile Abdurrahman Öz 75 kg’da eşleşti. Yapılan müsabakada iki takım arkadaşından Abdurrahman Öz minderden galip ayrıldı. Yapılan diğer iki müsabaka sonrasında da Abdurrahman Öz, Türkiye 3.’sü olma başarısını gösterdi.

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Başlık ve Güreş Takımı Hocası Remzi Kurt ile sporcuları kutlayan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, alınan dereceden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sporcularımızın başarısı devam edecektir. Sporcularımıza, idarecilerimize ve hocamıza olan güvenimiz tamdır.  Kulüp yöneticilerimizi, hocamızı ve sporcularımızı gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Diğer taraftan Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı 11-13 Haziran 2014 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan 13 yaş gurubu Türkiye Grekoromen Türkiye Şampiyonası’na 4 sporcu ile katılacak. Gruplarda dereceye giren Batuhan Yılmaz, Abdurrahman Öz, Mustafa Sinan Akdoğan ve Yusuf Çevik Gaziantep’teki şampiyonada derece kovalayacak sporcular. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR