03 Mayıs 2024 Cuma

PARLAK VE VAROL DESTEK İSTEDİ

SDÜ'nün ve AK Parti İl Teşkilatının davetlisi olarak bugün ilimizde bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, şehir içi programının ardından Gönen ve Keçiborlu Belediyelerini ziyaret etti.

Isparta

Bir takım ziyaret ve incelemelerin ardından AK Partili Belediyeleri gezen Bakan Yılmaz, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ı makamlarında ziyaret etti.

Bakan Yılmaz'ın Belediye ziyaretlerine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat'da eşlik etti.

GÖNEN'DE GÜLLERLE KARŞILANDI- GÜLLERLE UĞURLANDI

Bakan Yılmaz ve beraberinde ki heyetin ilk durağı Gönen Belediyesi oldu. İlçede Belediye personelleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Cevdet Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Doğan'dan çeşitli bilgiler aldı. Belediye'nin borç batağından olduğunu Bakan'a anlatan Başkan Ahmet Doğan, destek talebinde bulundu. Bakan Yılmaz'a dosya sunan Ahmet Doğan, yüksek meblağ da borçlarının olduğunu dile getirdi. Gönenliler Cevdet Yılmaz ve beraberinde ki heyeti güllerle karşıladı ve uğurladı.

PARLAK VE VAROL DESTEK İSTEDİ

Gönen Belediyesini ziyaretin ardından diğer bir AK Partili Belediye olan Keçiborlu'yu da ziyaret eden Bakan Cevdet Yılmaz, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ın makamında ilçenin ve ilçeye bağlı Senir Kasabası'nın sorunlarını dinledi. Makam odasında AK Partili Senir Belediye Başkanı Kazım Önder Varol'u da dinleyen Bakan Yılmaz, her iki Başkan'dan da proje yapmalarını istedi. Makam ziyaretinin ardından Bakan Yılmaz ve beraberinde ki heyet akşam yemeğini Keçiborlu'da yedi. Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak,  yemek esnasında Bakan Yılmaz'a çeşitli dosyalar ve projeler sundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR