30 Nisan 2024 Salı

Polis Teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümü kutlanıyor

Polis Teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümü kutlanıyor

Isparta

Kurulduğu gün olan 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile devletimizin bölünmez bütünlüğünü korumayı amaçlayan Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179. yılını kutluyor.

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıldönümü kapsamında;
5 Nisan Cuma günü İlçe Emniyet Müdürü Ali ÖZHER ve ilçe Protokolünün katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, Kaymakamlık, Cumhuriyet Başsavcılığı, Belediye Başkanlığı Makamı ziyaretleri, şehitlik ziyaretleri ve Cuma namazı öncesinde şehitlerimiz için Devlethan Camiinde mevlid-i şerif okunmasıyla devam etti.

İlçe Emniyet Müdürü Ali ÖZHER, “Türk Polisi vatanın her bölgesinde halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için her türlü suç ve suçlu ile mücadelede büyük başarılar elde ederek görevine devam etmektedir. Yalvaç ilçemizde de vatandaşlarımızın , resmi kurumların ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteğiyle emniyet teşkilatımızın yapmış olduğu özverili çalışmalar neticesinde bugün çok daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Tüm Emniyet teşkilatımızın ve Yalvaç İlçemizde fedakarca görev yapan tüm personelimizin Polis haftasını kutluyor, tüm aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Yalvaçlı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, ülkemiz ve milletimiz için birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmeyi temenni ediyorum.” dedi.

        

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR