29 Nisan 2024 Pazartesi

Turan Yazgan'ın Mirası, Atakan Yazgan

Turan Yazgan'ın Mirası, Atakan Yazgan

Isparta

Prof. Dr. Turan Yazgan, 1938 yılında Eğirdir'de doğmuş ve 22 Kasım 2012 tarihinde İstanbul'da vefat etmiş saygın bir Türk akademisyen ve yazardır. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı'nı kurarak, Türk dünyası çocuklarının eğitimine önemli katkılarda bulunmuştur. Kendi alanında derin izler bırakan Yazgan, Türk toplumu ve bilim dünyası üzerinde kalıcı bir etki yaratmıştır.

Turan Yazgan'ın mirası, yeğeni Atakan Yazgan tarafından farklı bir alanda devam ettirilmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Isparta Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Atakan Yazgan, amcasının toplumsal kalkınma ve eğitime olan tutkusunu siyasete taşıyarak kent için pozitif değişiklikler yapmayı hedeflemektedir. Dinamik bir profil çizen Yazgan, özellikle yerel yönetimde şeffaflık, kalkınma ve sosyal projelere odaklanarak Isparta'nın yüzünü değiştirmeyi amaçlamaktadır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Veli

25 Mart 2024 Pazartesi 07:58

Adam kendi ağzıyla chp li değilim diyor,,bizim eski bazı bşk zorla adamı örgütten geldi diye anlatıyor

atatürkcü

25 Mart 2024 Pazartesi 02:42

amcanın kemikleri sızlıyodur

Turan

25 Mart 2024 Pazartesi 00:27

Efsane başkanın amcası turan yazgan daha efsaneymiş

Efsanem

24 Mart 2024 Pazar 23:13

Sayın başkanım sizinle ve ailenizle gurur duyuyoruz.ısparta için büyük bir değersiniz.herzaman heryerde efsane ile

Ispartalı

24 Mart 2024 Pazar 20:11

Böyle kişilik sahibi deyerli bir insanı ısparta kazanmalıdır ben canı gönülden inanıyorum Atakan Yazganla çok şeyler deyişecek ıspartam bu sefer kazanacak sonuna kadar Atakan Yazgan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR