30 Nisan 2024 Salı

Türkiye Fizyoterapistler Günü Kutlu olsun

Türkiye Fizyoterapistler Günü Kutlu olsun

Isparta

Isparta’da FİZYO FOR LİFE Sahibi Fizyoterapist Hüseyin Özcan, Türkiye Fizyoterapistler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Hüseyin Özcan açıklamasında; “Fizyoterapistler hareket ve fonksiyonun çeşitli nedenlerle tehdit edildiği durumlarda bağımsız hareketin, yaşam kalitesinin arttırılmasında her geçen gün sayıları artan yaklaşımlarla hizmet vermektedirler. Fizyoterapistler hastalık durumlarında doktor önerisi ve kontrolünde farklı alanlarda hizmet verdikleri gibi sağlıklı bireylerin fiziksel fonksiyon ve becerilerini test ederek gerekli analiz ve değerlendirmeler sonucunda bireylerin hareket kabiliyetlerini artırmak için topluma hizmet ederler. Bilgi, emek ve sabırla hayatlara dokunan tüm meslektaşlarımın Türkiye Fizyoterapistler Günü Kutlu Olsun” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

M.Ç.

09 Nisan 2024 Salı 09:44

Fizyoterapist olarak, Isparta'da seçilebilecek en iyi fizyoterapist diyebilirim.Hem alanında bilgili hem de hastaya güler yüzlü hizmeti ile diğer fizyoterapistlerden bir adım öne çıkmaktadır.

Zeki

08 Nisan 2024 Pazartesi 23:35

Gönül rahatlığıyla gidilebilir. Selamlar Hüseyin hocam..

Veli

08 Nisan 2024 Pazartesi 20:30

Kaç para seansı acaba bilgisi olan varmi acaba felcli hasta sol tarafı hiç hareket yok hastanede tedavi aldik olmadı ne yapmalıyız.evde fizik tedavi oluyormu.nasil oluyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR