30 Nisan 2024 Salı

“Yusuf başkanın halkla ve teşkilatla arası çok güçlüdür”

“Yusuf başkanın halkla ve teşkilatla arası çok güçlüdür”

Isparta

Keçiborlu’da 3. kez tekrar Belediye Başkanlığı görevine seçilen AK Partili Yusuf Murat Parlak ile ilgili konuşan Milletvekili Osman Zabun, halka ve teşkilatla ilişkisi çok güçlüdür. Bu da başarıyı getiriyor dedi. 
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde 2 dönem belediye başkanlığı görevinin ardından yeniden aday olan ve 3. Kez Keçiborlu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yusuf Murat Parlak ile ilgili AK Parti Milletvekili Osman Zabun önemli açıklamalar yaptı. 
Milletvekili Zabun; “Yusuf başkanın teşkilatla ilişkisi çok güçlüdür. Halkla ve teşkilatla ilişkisi çok güçlü olduğu için başarı da geliyor. Sadece seçim döneminde değil, 5 yıllık dönem içerisinde teşkilatla bütün olarak çalışmalarını sürdürür. Teşkilatla bugüne kadar hiçbir problemini görmedik. Teşkilatla uyumlu çalışan başkanlar bir şekilde başarıyı sağlıyor. Teşkilat sizin gözünüz kulağınızdır. Yerel yöneticisiyseniz vatandaş neyden memnun, neyden memnun değil, bütün bunları teşkilat bağlantısı ile doğru dinlerseniz. Ona göre strateji belirlersiniz. Teşkilatla çalışmak adaya başarı getirir” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

terbiyesiz

08 Nisan 2024 Pazartesi 17:05

Bu adamı bilmem ama hız sınırını 50 km yapıp belediye ye sağladığı gelir ve ondan yediği para zehir olsun içinde kalsın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR