30 Nisan 2024 Salı

HELALLİK İSTEDİ

HELALLİK İSTEDİ

Isparta

Şarkikaraağaç Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Yaman, kendidöneminde mağdur olan hemşerilerinden helallik istedi.  

Yaman açıklamasında ise; "Sebze pazarında yaptırmışolduğumuz 22 tane dükkan ve 2 wc'yi (orta çarşıda kerpiç ve toprak yapılıdükkanları fareler yüzünden yıkılarak) mağdur olan mal sahiplerine bedel olarakvermek arzusu ile yaptırmıştık. Benden sonra gelen belediye başkanı maalesef budükkanları satarak adeta özelleştirdi. Askeri vesayet dönemi bitince sivilotoriteden belediye başkanı aday adayı olmak üzere Ankara’daki büyüklerimizegitmek üzere yola çıktım, daha ben oraya varmadan işgüzar ve meraklıhemşerilerimizden bazıları Ankara’ ya telefonları yağdırmışlar. Bu şahıslaryüzünden Ankara’ daki büyüklerimiz Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığı için banaicazet veremediler. Bu duruma sonradan kendileri de pişman oldular fakat sonpişmanlık para etmedi.

Dükkanları yıkılarak o dönemde Şarkikaraağaç' dan (özsermayeleri ile birlikte) göç ederek mağdur olan  hemşerilerimizden  helallik istiyorum. Hepsi Allah' a emanetolsunlar. Saygılarımla.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vesayetmiş

01 Ekim 2014 Çarşamba 15:29

Askeri vesayet dönemi bitince sivil otoriteden belediye başkanı aday adayı olmak üzere Ankara’daki büyüklerimize gitmek üzere..... yukarıdaki cümleden bir şey anlayan var mı? seçme seçilme hakkı her vatandaşın temel haklarındandır. bunun için kimseden izinde icazette almazsın. birilerinden izin alarak belediye başkanı olacaksan hiç olma. bu nasıl demokrasi anlayışıdır hayret.

ıspartalı

01 Ekim 2014 Çarşamba 19:41

senin yaşın kuçük sanırım o gunlerde belediye başkanı adayı olmak için bile ankaradaki buyugun iznine ihtiyac var ayrıca başkan oldugunda karokol kamutanı ast subaya haftalık falıyet brifingi verilirdi ne olur o gunleri araştırn

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR