30 Nisan 2024 Salı

HESABINI VEREMEYECEĞİM BİR LOKMA YEMEDİM

HESABINI VEREMEYECEĞİM BİR LOKMA YEMEDİM

Isparta

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, kendisine "Isparta'da bir çivin mi var?" diyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen'e cevap verdi.

Gökmenoğlu; "Akp Belediye Başkan Adayı Sayın Şükrü Başdeğirmen bana çivi çaktın mı diye sormuş. Cevap vermeye aslen gerek yok da belki kendine çekidüzen verir düşüncesiyle bir kaç kelime söyleyeyim. Ben eğer şaibeli bir çivi çakacaksam çakmam. Baro Başkanlığı yaptığım dönemleri sizde iyi bilirsiniz. Özellikle de Isparta Barosu adına çaktığım çivileri çok iyi bilirsiniz. Gönülleri kazandım, Gönüllere taht kurdum. Allah’ım bugüne kadar bir lokma ekmeğimi yerken, acaba mı dedirtmedi. İnşallah da bundan sonra da demeyeceğim. Hesabını Veremeyeceğim Bir Lokma Yemedim Ki karnım ağrısın.

Sayın Başdeğirmen anladığınızı umut ediyorum.

Ben avukatım; adalet ve hukukun savunucuyum. İşim ticaret değil. Hibe kredileri bilmem, teşvik kredilerini bilmem, hele kimlere nasıl verilir hiç bilmem. Büyükbaş hayvan çiftlikleri nasıl kurulur anlamam. Hep kendi hesabınıza çaktığınız çivilerle övünmenize de anlam veremedim. Sanki Isparta Halkı için yapılan bir girişiminiz var.

Ama mesleğim gereği saymasını da hesap yapmasını da çok iyi bilirim. Benim aklım kendi cebime çalışmıyor sadece, sıkıntı burada anlayacağınız. Ben doyduğum şehre borcumu ödemek, Ispartamızın hak ettiği hizmeti vererek hak ettiği yeri yerlere gelmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

adem

14 Mart 2019 Perşembe 23:45

elinde 100 dolar la cumhurbaşkanına destek veren itso başkanının bi 5 milyon dolarlık güneş enerji santrali var....

Hadi gari

14 Mart 2019 Perşembe 23:10

Algida organize de fabrika kurmak için, ıtso başkanı başdeğirmen den talepte bulunuyor verilmeyince konyaya gidiyor nasıl olacak.

inandım

14 Mart 2019 Perşembe 09:06

gelendost ip adayı akşam tv proğramına çıkıp yalanlarıyla belediyeye çamur atıyor tabi akıl hocaları öğle öğretti aspes boru su şebekesinde yok diyor depodan petrol ofisine kadar olan bölge suyu nereden alıyor acaba dolma su ile değirmen dönmez

Herhengi biri

14 Mart 2019 Perşembe 08:40

Bakıyorumda iplileri özellıkle toplamışsınız buraya ama merak etmeyin kimin ne yapacağını 31 martfan sonra herkes görecek buraya yorum yazan iplilerin bi çoğu adayını doğru dürüst tanımadan sırf ak parti düşmanlığından dolayı yorum yapanlar var. Ne yaparsanız yapın biz geleceğiz allahın izniyle..

Şükrü başkan

13 Mart 2019 Çarşamba 23:29

Şükrü beyi kimler tanır bilmem ama ben iyi tanıtım kendisini. Seçim sürecinde verdiği fotolara bakıyorum da çok üzülüyorum onun adına,sahte yüzü meydanlarda. Kimleri arayarak nelerle tehdit ettiğini biliyoruz. Sevimli babacan görüntülerine sadece gülüyorum. Mümkünse gerçek yüzünü bir gösterse. Yanındaki yalakalar seçilemediğinde görürsünüz gerçek yüzünü. Kimleri kimlere düşürdü. Sıra size de gelir. Şekeri çıkınca dizmiyor mu sizi sıraya!!!!

Uyanikmi sandiniz

13 Mart 2019 Çarşamba 23:00

Iplere demisler sizin haberibizi yapacaz diye mesaj gelmis butun ipler hep birlikte hop habere yorum beyenme yarisina girmisler cok uyanik sanmislar kendileri.

adalet

13 Mart 2019 Çarşamba 21:37

ayıp be şu millete söylediginiz yalanlar gidin artık başımızdan bıktık sizden insanlar yoruldu artık başka ülkelerde devlet vatandaşına bakar bizde vatandaş devlate bakıyor hırsızlık almış başını gidiyor hergün onlarca dükkan kapanıyor insanları hiç düşünen yok akp bıktık sizden gidende insanlar bi nefes alsın fetö dediniz sizden kimse yok herkes fetöcü bize oy vermeyen terörist siz kendinizi ne sanıyorsunuz fetöcüde sizsiniz teröriste sizsiniz allaha şükür vatanımızı sizden fazla seviyoruz

Kaçparaya yapıldı

13 Mart 2019 Çarşamba 19:11

Bakadan kaçpara altın ıtsoyu yapmak için kaç para harcadın kaç para gösterdin paranın artanı nerede bu zamana kadar Ticaret Odasından aldığın aidatlar kaç trilyon yapıyor �şin gücün yurt dışı gezileri Şükrü Bey

Buyuk bas

13 Mart 2019 Çarşamba 18:40

Sayin gokmenoglu cok guzel soyluyorsun iste herkes bildigi isi yapiyor sen avukatim ticaret degil benim isim diyorsun sukru basdegirmen ise ticaret odasi baskani ve yillarini ticarete vermis bir is adami bu adam yapmayacak da sen mi yapacaksin tabi ki kendi bunyesinde yatirimlar yapacak gelip yaptigi yatirimi sana hibe edecek degil ya biraz mantik cercevesinde konusalim

ISPARTA

13 Mart 2019 Çarşamba 18:40

elektırık santıralı kıredılerı ve besane satılık ılanvar ızmır sanayı odalarına bakın uretıyo kıredılerı kendı yandaşlarına nerde faprıkalar calışan kasım

Pat

13 Mart 2019 Çarşamba 17:20

Şu kapak olsun lafının ne anlama geldiğinide mi bilmiyorsn? Ekrnlarda kfür kl gzyr. Yazk!

Ispartalı ısparta

13 Mart 2019 Çarşamba 17:14

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN adam gibi adamdır. Burada çivi nasıl çakılır seçim sonrası gösterecek ŞÜKRÜ BAŞKAN. Saygıdan bihaber olanlarada meydanda adam gibi ders veriyor. Zorunuzada gitse, onuda bunuda deseniz Allahın izniyle şükrü başdeğirmen ısparta belediyesinin başkanı olacak. İzleyin...

ramazan

13 Mart 2019 Çarşamba 16:19

yürübe gökmenoglu

ESNAF

13 Mart 2019 Çarşamba 15:31

Gökmenoglu Duruşu Güzel ve Açık adam. Siyaseti Kirli olmayan aktif Gerçekten Ispartaya Yatırım Yapabilcek Adam. Oyumuz Gökmenoglu na.

kıvırmaaa

13 Mart 2019 Çarşamba 14:50

kıvırma gökmenoğlu, başdeğirmen 5000 hayvanımın olduğunu ispat ederse adaylıktan çekilicem dedi. öyle boş boş konuşmak yok ya sözünün arkasında dur ispat et ya da bırak bu işleri.

İşci

13 Mart 2019 Çarşamba 13:41

Kapak olsun. Tebrikler gökmen bey sizinleyiz

Hüseyin Yıldırım

13 Mart 2019 Çarşamba 13:32

Ya arkadaşım adam öyle yapmış böyle yapmış.Siz ne yaptınız.Kiminle dans ettiğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz.Bi ke mal abi,bi temel abi,bi türkücü selo siz bunlara cevap verin.

algıcılar

13 Mart 2019 Çarşamba 13:16

31 martta herkes cevabını verecek .karalama politikasıyla bu işler yürümez .bu algıcılar ne yapacak o zaman

Koltuk sevdalisi

13 Mart 2019 Çarşamba 12:05

Şükrü abi seni taniyamiyorum Valla.Daha düne kadar recepe süreyyaya neler diodun neler.şimdi onlar benim arkamda dion.insanda biraz karakter olmali.

Eyi böyle eyi

13 Mart 2019 Çarşamba 12:03

Ohh ohh eyi böyle eyi şükrüye kendi laflarını bi yusuf ziya bi gökmen yediriyo zaten belediye başkanı olacak adam böyle konuşmaz bu da şükrünün göstermelik belediye başkanı olacağını belediye başkasının yöneteceğini gösteriyor

Vatandaş diyorki

13 Mart 2019 Çarşamba 12:03

RECEP VARKEN SANA BAŞKANLIKMI YAPTIRACAKLAR ŞÜKRÜÜ.KENDİNDE BİLİON BUNU.EŞE DOSTA SÖYLEDİĞİN BU DEĞILMİ?HATIRLA BAKALIM KİMLERE SÖYLEDİN.

Esnaffan

13 Mart 2019 Çarşamba 11:55

Arkadaşlar bakmayın şükrüye siz.calıstirdigi toplam isci sayisi 9 kişi.onunda 5 i tir şöforü 1 i bekçi.gerisi akrabalari zaten.sonra istihdam yarattim dior.ulen sigortalarinin yarisini bile devlet destekli odüon.

BERKECEN HOCA

13 Mart 2019 Çarşamba 11:41

Gökmen bey cok güzel açıklamış ancak halk buna bakmıyor , dinlemiyor , anlamıyor. Din tüccari ,muhafazakar görünümlü insanları tercih ediyor. Ülkeyi talan eden , dün dediğini bugün yalanlayan ,zerre kadar ülkesini düşünmeyen insanlara oy veriyor.

Esnaf

13 Mart 2019 Çarşamba 11:38

Yalnız gökmen bey de tatlı dilli mantıklı tertemiz geçmişi olan adam bence şansı yüksek

BAŞKAN ŞÜKRÜ

13 Mart 2019 Çarşamba 11:36

ŞÜKRÜ BAŞKAN GOLÜ ATINCA VERİLECEK CEVABIN YOK TABİ.

DOĞRUCU VATANDAŞ

13 Mart 2019 Çarşamba 11:34

KÖRLER SAĞIRLAR BİR BİRİNİ AĞIRLAR..YUSUF BAŞKANLA DEVAM..ANLADINIZ UMARIM

akmı karamı ???

13 Mart 2019 Çarşamba 11:31

akıllı adamsın vesselam gökmen doğru söze diyecek birşey yok bunlar kendi bulandırdıkları suda balık avlamak istene ak beyinler

Isparta Halkı

13 Mart 2019 Çarşamba 11:22

Düşünmeden konuşursan adam böyle kapak eder işte. Tebrikler Syn Gökmenoğlu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR