30 Nisan 2024 Salı

Hüseyin Çelik vefat etti

Hüseyin Çelik vefat etti

Isparta

Isparta'nın Kuleönü Kasabasında erkek kuaför esnaflarından Hüseyin Çelik, genç yaşta kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tanınmış simalardan Çelik'in ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Hüseyin Çelik bugün Kuleönü mezarlığında toprağa verilecek.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Güzel insan, büyük kayıp

20 Ocak 2022 Perşembe 21:47

Ah be Hüseyin Abim çok üzdün bizleri. Mekânın cennet olsun. Kasabanın en dürüst insanlarından bir tanesiydi. Kuleönü için büyük bir kayıp. Bu erken gelen kayıp bizlere her şeyin fani olduğunu hatırlatmalı gerek kendi hayatımızın gerekse sevdiklerinizin kıymetini bilmeliyiz. Saçma sapan aşı muhabbeti yapanlara gelince siz aşı olmayarak ölümsüzlüğünüzü ilan edin, bizler ölümlü olmaktan memnunuz. Hey yarabbim ya, sanki aşıdan önce ölüm yokmuş gibi her ölümü aşıya bağlamayın.

A.S

20 Ocak 2022 Perşembe 21:33

Hüseyin abimiz aşıdan ölmedi ama aşı vurunmadi bile her rahatsızlığın nedenini neden aşı olarak yorumluyorsunuz gencecik esinemi yanalım 3 cocuk arkada kaldı önemi Rabbım ailesine sabırlar versin mekanın cennet olsun bizsenden razıyız Allah (cc) Den razi olsun her ölüm acıdır erken gittin abi

Kuleönü

20 Ocak 2022 Perşembe 19:11

Rahmetli aşı vurulmadiydi aşıya bağlayıp durman allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

s.a.

20 Ocak 2022 Perşembe 17:09

Herkes kendince yorum yapıyor ancak maalesef aşı nedeniyle ölümler oluyor bunu hala çok bilmiş insanlar var, ama rahmetli kardeşimizin ölümü kayıtlara kalp krizi geçiyor sonra bu aşıyı çıkıp övüyoruz, bizleri öldürmese de ne yapacağı şimdilik kimse bilmiyor. İnş hakkımızda hayırlısı olur. Alllah rahmet eylesin taksiratlarını affetsin.

İsimsiz

20 Ocak 2022 Perşembe 15:25

Aşıyla alakası yok ki kalp krızinden ölmüş.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

ÇETINKAYA

20 Ocak 2022 Perşembe 13:28

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kasabamızın sevilen dürüst esnafıydı Ailesine Allah sabırlar versin inşallah

YABANCI

20 Ocak 2022 Perşembe 13:15

ÇOK YER ĞEZDİM LAKİN: ğönen liler ğibi cahil insan ğörmedim. iyilerini tenzih ediyorum.öğretmen okulu eğitememiş .BİZ HİİİİİİİİİİİİİİİİİÇ EĞİTEMEYİZ.

10.haturlatmadozu

20 Ocak 2022 Perşembe 12:28

İstediğiniz kadar aşı öldürmüyor deyin buna bilincini uyandırmayı başaran insanlar asla inanmaz aşıyı dayatan reklamını yapan adam ve çetesi dinya nüfusunu aşılarla azaltmalıyız diyen çete aşıdan yaşanan ölümler ve yan etkiler saklanıyor halktan aklını kullanıp araştıranlar neyin ne olduğunu öğrendi

Türker Türkoğlu Türk

20 Ocak 2022 Perşembe 12:05

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Ailesine ve yakınlarına yüce rabbimden sabırlar diliyorum

Türker Türkoğlu Türk

20 Ocak 2022 Perşembe 12:03

Gönenli rumuzlu vatandaş,ölenlerin milyonda kaçı aşı vurulup ölmüş,kaçı vurulmamış ölmüş seceresini tuttun galiba.Milletin midesini aklını bulandırma ister aşı vuruş ister vurulma kendi işine bak.Yoksa ölenlerin vebali senin gibi aşı karşıtlarının üzerimize olur bunu unutma.Aşı olmayan binlerce kişi hastanede ölüyor bunları da takip et.

Aşı

20 Ocak 2022 Perşembe 11:35

Arkadaşlar her ölümü aşıya bağlamayın vefat eden yakınım aşı vurulmamıştı

b.e.

20 Ocak 2022 Perşembe 10:52

Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun inşallah ahbe kardeşim kendini taştan taşa vurdun ha olamıki diye rabbim çektiğin mücadeleyi ısdırabı gördü yanına aldı kurtardı seni bu dünya meşakkatinden sevdiği kuluymuşsun ne mutlu sana kalp kırmaz kimseleri üzmez saygını hürmetini eksik etmezdin herkeslerin sevdiği birisiydin yerin dolmaz güzel kardeşim içimizi yaktında gittin Allah geride kalanlara sabırlar versin inşallah Rabbim kabrini genişletsin mekanını cennet mekan eylesin inşallah.

..

20 Ocak 2022 Perşembe 10:51

Ailesine sabır versin allah rahmet eylesin

Gönenli

20 Ocak 2022 Perşembe 10:38

Dün kunduracı 33 yaşında bugün berber gencecik kalp krizinden gittiler Allah rahmet eylesin ah keşke vurulmasalardı şu aşıları bir şekilde her gün insanlar ölüyor aşıya inanan veya zorlanan insanlar tıpkı son 2 senede 2600 polisin kalp krizinden ölmesi gibi ama artık çok geç oldunuz o aşıları keşke biraz sorgulasaydınız kader diyecekler işte insan kendi ayağıyla gidiyor malesef o zehirleri olmaya yapmayın etmeyin lütfen inanmayın...

Hayret

20 Ocak 2022 Perşembe 10:27

Aşı olmuşmu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR