30 Nisan 2024 Salı

İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN İL MÜDÜRLÜĞÜNE

YENİ MÜDÜR ATANDI

Isparta

Tapu ve Sicil Müdürü Adnan Acar’ın geldiği Antalya’ya dönmesi nedeniyle boşalan Müdürlüğe, Senirkent Müdürü Ahmet Haluk Doğan atandı.

Önceki Tapu Müdürü Adnan Acar’ın tayininin çıkmasının ardından atanan yeni müdür Ahmet Haluk Doğan görevine başladı. Bir süredir boş olan müdürlük görevine Doğan atandı.

17 YILLIK DEVLET MEMURU

1977 Yalvaç doğumlu olan Ahmet Haluk Doğan, memurluk görevine 2002 yılında Senirkent ilçesinde başladı. 2011’de Burdur’da 5 yıl ve ardından Konya – Yunak’ta iki yıl görev yaptı. 2018’de tekrar Senirkent Tapu Müdürlüğü’ne atanan Doğan, son atama ile Isparta Merkez Tapu Sicil Müdürlüğü’ne atandı.

“ISPARTA’DA GÖREV YAPMAKTAN

BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Isparta’da görev yapmaktan dolayı sevinçli olduğunu ifade eden Müdür Doğan; “Yalvaç Dedeçamlıyım ve bu şehrin evladıyım. Bu bölgeyi çok iyi biliyor ve çok seviyorum. 17 yıldır Tapu görevinde çalışıyorum. Isparta Merkezdeki görevimde de alnımın akıyla hizmet edeceğim. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle hızlı ve güvenilir çalışma anlayışımızla değerli Isparta halkımızın her zaman hizmetinde olacağım” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MALKOÇ

05 Ağustos 2019 Pazartesi 15:26

manargalı amad. Yoksa mustafa doganın akrabasımı. eski fenerbahceli futbolcu.

Ardıç Apt

05 Ağustos 2019 Pazartesi 13:53

İşinin ehli yeni müdürümüz Isparta ya hayırlı olsun....

uk

05 Ağustos 2019 Pazartesi 13:45

maşallah hayırlı hizmet etmek vatandaşa yardımcı olan müdürlük nasip etsin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR