28 Nisan 2024 Pazar

Gelinler, bu habere dikkat!

Gelinler, bu habere dikkat!

Isparta

GİZEM SARIKAYA- Isparta’da 24 yıldır kuaförlük yapan Mahmut Akdaş, gelinlerin 2023 yılında saç ve makyaj tercihlerinin neler olduğunu anlattı. Ayrıca Akdaş, bu yıl trend olan saç kesim modeli ve boyama işlemleri hakkında da bilgi verdi.

Akdaş; ‘Isparta’da 24 yıldır kuaförlük yapıyorum. Bu mesleğe çıraklıktan başlayarak bu günlere geldim. Saç ve makyaj konusunda her yıl farklı işlemler tercih edilebiliyor. Geçtiğimiz yıl düz kesimli saç tercih edilirken, bu yıl katlı saç modellerine dönüş var. Ayrıca, ombre(gölge anlamına gelen renklendirme tekniği) bu yıl tercih edilen boyama işlemleri arasına yer alıyor. Evlenecek olan müşterilerimiz, bu yıl gelin saçında açık ve salaş saç modellerini tercih ediyor. Makyajda ise ağır ve gösterişli işlemler gelinlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor’ dedi.

Akdaş, saç bakımı için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Saç bakımında doğal yağların önemini vurgulayan Akdaş, ‘saçların bakımı için doğal yağların kullanımı önemlidir. Özellikle kuru saçların, zeytin yağı, badem yağı gibi birçok yağ kullanarak bakımını yapılabilir. Çok yıpranmış saçlar için keratin botoksu uygulaması yapılabilir. Keratin, saçta bulunan bir protein türüdür. Saçın yapı taşı olarak bilinir. Keratin bakımı yapılan saçlarda yıpranma büyük oranda giderilir, daha parlak, yumuşak ve canlı olur. Ayrıca düzenli olarak saç kesimi yaptırmak sağlıklı ve güçlü saçlar için önemlidir.


 


 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hoşafçı

12 Temmuz 2023 Çarşamba 14:13

Kızların hepsi de hoşaf

özge

25 Haziran 2023 Pazar 19:04

tek derdimiz buydu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR