30 Nisan 2024 Salı

Isparta’dan Çaldı, Burdur’da Kaçamadı!

Isparta’dan Çaldı, Burdur’da Kaçamadı!

Isparta

Isparta’da çaldığı araçla bir şahsa çarptıktan sonra Burdur’a gelen şahıs, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde nokta polisi tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün öğleden sonra meydana geldi.

İddiaya göre, Isparta’da bir şahsa ait 32 EN 909 plakalı aracı çaldıktan sonra bir şahsa çarparak trafik kazası geçirdikten sonra kaçan A.M.A. isimli şahıs, Isparta’dan Burdur’a geldi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden kaçmayı başaran oto hırsızlığı şüphelisi, Burdur doğru hızla kaçmaya başladı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından 24 saat izlenen PlakaTanıma Sistemi’ne (PTS) takılan çalıntı araç ve sürücüsü, emniyet güçlerinin‘Dur’ ihtarlarına uymayarak kaçmaya devam etti.

Hızla kullandığı araçla, ana güzergahlardan kaçamayacağını anlayan şüpheli, Burdur Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne giriş yaptı.

Bu sırada otogar nokta polisi tarafından takip edilen şahıs,aracı park halinde bıraktıktan sonra kaçmaya çalıştığı esnada kıskıvrak yakalandı.

Olayın ardından söz konusu yere, Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı hırsızlık ekipleri de geldi.

Çalıntı olduğu belirtilen araçta incelemelerde bulunan Burdur ve Isparta Emniyeti, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, olaya karışan şüphelinin Burdur 100.Yıl Polis Merkezi’nde gözaltına alındığı ve gerekli işlemlerinin ardından Isparta Polisi’ne teslim edileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hoca'nın araba

10 Şubat 2016 Çarşamba 22:29

15DA393 plakalı 1993 model beyaz renkte Şahin (5 Vites) otomobilim Isparta Anadolu Mah. evimin önünden çalınmıştır. Motor No: 131A 10160662254Şase No: NM4131 B0689902

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR