30 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'DA BUGÜN DAVA GÜNÜ

ISPARTA'DA BUGÜN DAVA GÜNÜ

Isparta

            Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz ve eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun 48’i tutuklu paralel yapı davasının 2. Mahkemesi Pazartesi günü yapılacak.

            Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz ve eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 48’i tutuklu, 130 sanığın yargılandığı davada üçüncü mahkeme 9 Ocak 2017 Pazartesi günü başlıyor.

            İlk duruşmada, eski Rektör yardımcıları Prof. Dr. Şakir Şahin, Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ile üniversitede görevli bir memur, ikinci duruşmada da bir üniversite personeli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İkinci mahkemede Akşehir Cezaevinde bulunan Isparta Eski Valisi Memduh Oğuz da SEGBİS aracılığıyla savunmasını yapmış, diğer sanık ve tanıklarda dinlenmişti.

Pazartesi günü başlayacak olan mahkemede tanıkların dinlenmesine devam edileceği öğrenildi.

ISPARTA'DA BUGÜN DAVA GÜNÜ  AN VE AN BOMBA 32  DE OLACAK 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

09 Ocak 2017 Pazartesi 14:58

Bunların mahkemede ne dedikleri değil, neler yaptıkları önemli. Mesela ihraç edilenlerden hareketle kim İbicioğlu zamanında yöneticisi olduğu kuruma ne kadar fethullahçı alarak ihanet çetesine hizmet etmiş. Aldığı akademik personelden 15 tanesi ihraç edilen dekanlar var. Bundan iyi suç mu olur? Bunların alınış sürecindeki yolsuzluklar da incelenirse ihanetin boyutu ortay çıkar. Kişi istediği kadar "ben fethullahçı değilim" desin. Ne önemi var?

İHBAR EDİYORUZ

09 Ocak 2017 Pazartesi 14:17

Emniyet online ihbar hattı : https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx

Vatandaş

09 Ocak 2017 Pazartesi 12:01

Terör örgütlerini öven (FETÖ PKK DAEŞ vs) ve Devlete Küfredenleri ekran resimlerini ekleyerek şikayet edebilirsiniz.https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx

Abudullah Adullayew

09 Ocak 2017 Pazartesi 17:36

Feto denen sacmalik Turkiye haric dunyanin hic bir yerinde taninmiyor, dunyanin baska bir yerine git FETO diye agzini ac aninda milletin icinde rezil olursun, haksizliga gonullu kopeklik yapacagina aklini basina al insan ol, ey mahluk!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR