30 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'DA FECİ KAZADA YARALI KURTULAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ O ANLARI ANLATTI

ISPARTA'DA FECİ KAZADA YARALI KURTULAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ O ANLARI ANLATTI

Isparta

BOMBA 32 ÖZEL HABER 

ISPARTA'da üst geçitte kaldırımda yürürken kamyonetin çarpması sonucu 10 metreden düştüğü yolda üzerinden otomobil geçen 42 yaşındaki Veli Bakır, yaşamını yitirirken, aynı kazada sürücü ve çarptığı 2 öğrenci de yaralanmıştı. Yaralı öğrencilerden Betül Dönmez ve kaza anının görgü tanığı Berat Çeliker Bomba 32’ye konuştu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Ortopedi Bölümü’nde tedavisi devam eden 20 yaşındaki Betül Dönmez şöyle konuştu: “Olay anında hiçbir şey hatırlamıyorum. Yere düştüğümde acı hissettim sadece ambulansı çağırdıklarını falan duydum. Arkadaşlarım kımıldama dediler. Dedikleri her şeyi yapmışım. En son gözümü açtığımda hastanedeydim.Onun dışında bir şey hatırlamıyorum. (Arabanın geldiğini gördün mü) - Hayır görmedim hiçbir şey duymadım. O sırada telefonla konuşuyordum.

Kaza anında tanıklık eden Betül Dönmez’in arkadaşı Berat Çeliker ise: Yüksek bir hızla geliyordu. Kaydırma sesi geldi. Öyle olunca arkamı döndüm. Toparlayamayacağı belliydi. Toparlayamadığı ondan sonra girdi zaten. Tam benim önüme gelmiyordu.  1,5-2– metre önüme geliyordu. Risk altında değildim.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR