01 Mayıs 2024 Çarşamba

Sudenur Delikkaya Türkiye 1.si oldu

Sudenur Delikkaya Türkiye 1.si oldu

Isparta

Isparta’da 8. Sınıf öğrencisi Sudenur Delikkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen şiir yarışmasında 1. Oldu.

Uluborlu Çakır Hasan Ortaokulu’nda öğrenim gören Delikkaya, '' Şanlı Bayram'' isimli şiiri ile Türkiye birincisi oldu. Delikkaya’ya, birincilik ödülü olarak diz üstü bilgisayar hediye edildi.

Uluborlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Sönmez, ‘Sudenur kızımızın bu başarısı ilçemiz ve ilimizdeki diğer öğrencilerimize de örnek teşkil eder’ diyerek açıklamada bulundu.

Müdür Sönmez; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılı münasebetiyle Türkiye genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon Yarışmalarında İlçemiz Uluborlu Çakır Hasan Ortaokulu 8-C sınıfı öğrencimiz Sudenur Delikkaya '' Şanlı Bayram'' isimli şiiriyle Türkiye 1. Olmuştur. Bu başarısından dolayı öğrencimizi ve ona emek veren değerli öğretmen ve okul idarecilerimizi tebrik ederiz. İnşallah kızımızın bu başarısı ilçemiz ve ilimizde diğer öğrencilerimize de örnek teşkil eder. Sudenur gibi nice yavrularımızın gelecekte ülkemizin sağlam ellere emanet edildiğinin de bir göstergesidir” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Derece

19 Nisan 2024 Cuma 12:40

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Bölümü ile okullarımız koordinasyonlu bir şekilde çalışıyorlar... İl Müdürümüze, ilgili Şube Müdürü yada Müdür yardımcısına, Ayrıca Uluborlu daki sıralı Müdürlere, okul müdürüne ve en önemlisi öğrenciyi tebrik ederiz... İlimiz için gururlandırıcı bir durum...

Bekir Kozak

19 Nisan 2024 Cuma 10:43

Kızımızı tebrik ediyorum. Eski bir Uluborlu lu olarak.. Komşularım ailesine de Selamlarımı gönderiyorum. Ayrıca Van'a da Selam olsun. Tüm delikkaya ailesinin ve bütün gençlerimize Başarılar Diliyorum.

bilir kişi

19 Nisan 2024 Cuma 08:56

başarılarının devamını dilerim..Ülkemizi şanlı bayrağımızı dünyanın dört yanında dalgalandır..

Aferin

19 Nisan 2024 Cuma 06:34

Keşke şiiri de paylaşsaydınız

Vefa

19 Nisan 2024 Cuma 00:44

Sudenur'un öğretmenin ismi yazılmamış, neden tebrik edilmemiş.Asıl başarının arkasında okul müdürü değil öğretmeni vardır.Bu ülkede başarının emektarı öğretmeni arka plana atamazsınız..

Medine

18 Nisan 2024 Perşembe 22:20

Rabbim yolunu açık eylesin maşaallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR