23 Mayıs 2024 Perşembe

İyi Parti yönetimi muhtarlarla buluştu

İyi Parti yönetimi muhtarlarla buluştu

Isparta

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Isparta'daki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yeni dönemde birlik mesajı verdi. Başkan Tekeli, kent sorunlarının çözümü için muhtarların görüş ve önerilerini önemsediklerini belirterek, parti olarak yerel yönetimde siyasi ayrımları geride bıraktıklarını ve şehrin ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ifade etti. 
İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Av. Hüseyin Tuğlacı, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatı, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi de katıldı. Görüşmenin ana temasını kentteki sorunlar ve çözüm önerileri oluşturdu. 
İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, muhtarların kent sorunlarının çözümünde önemli bir rol oynadığını ve onların görüşlerinin değerli olduğunu belirtti. Parti olarak, şehrin geleceği için siyasi ayrımları geride bırakma konusundaki kararlılıklarını vurguladı.
31 Mart Yerel Seçimlerinde göreve gelen mahalle muhtarlarına başarılar dileyen Başkan Tekeli, “Bildiğiniz üzere yoğun tempoda geçen 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra, bizler İyi Parti olarak bir kongre süreci yaşadık. Bu buluşmayı da daha önce planlıyorduk ama yoğun süreçten dolayı bugüne nasip oldu. Bugün birlikte olmaktaki amacımız da; hem mahallelerimiz ve şehrimiz için fikir alışverişinde bulunabilmek, hem de yeni seçilen 17 muhtarımıza başarılar dilemek ve görevine devam eden 27 muhtarımıza başarılarının devamını dilemek içindir. İnşallah sizler de fırsat bulursanız, daha sık sizlerle birlikte olmayı da istiyoruz.
Bizler İyi Parti olarak, daha önce de dile getirdiğim gibi, yerel yönetimlerdeki siyasi parti ayrımlarını, 31 Mart Gecesi’nde bıraktık. Şehrimize, ilçelerimize, beldelerimize, mahallerimize neler yapılabilir, parti ve isimlerin önemi olmadan, bu yapılması gerekenler yerine getiriliyor mu, onların takipçisi olacağız. İyi olanı takdir edeceğiz, olumsuz bulduklarımızı da elbette eleştireceğiz ve şehrimize faydalı işlerin yerine getirilmesi hususunu da her zaman dile getirmeye devam edeceğiz.
İyi parti olarak, muhtarlarımızın üstlendiği görevin ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz. Mahallenizin sadece yollarıyla, sokaklarıyla, kaldırımlarıyla ilgilenmiyor, aynı zamanda insanıyla da ilgileniyorsunuz. Hangi evde sağlık sorunu var, hangi evde ne ihtiyaç var, her şeyi, herkesten çok ve herkesten önce sizler biliyorsunuz. Kısacası bu şehri bir insan vücudu gibi düşünürsek, sizler bu şehrin akciğerlerisiniz.  Bu yüzden de sizlerin görüş ve önerilerine çok önem veriyoruz. Kentimizin sorunlarını, çözüm önerilerini ve bundan sonraki süreçte neler yapılabilir, dile getirilmesi gereken ne varsa, üzerimize düşen her ne olursa, bizlere belirtmeniz bizi fazlasıyla memnun edecektir.” dedi.
Gerçekleşen buluşmanın Isparta’nın geleceğine ve sorunların çözümüne katkı sağlayacağını belirten Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ise “Muhtarlar olarak, mahallelerimizin sorunlarını en yakından bilen ve çözüm noktasında en etkili rolü üstlenen kişileriz. Ancak bu sorunları çözmek için tek başımıza yeterli olmadığımızı biliyoruz. İşte bu noktada, siyasi parti ayrımı yapmaksızın bir araya gelerek ortak akıl ve işbirliği ile hareket etmek, şehrimizin geleceği adına büyük önem taşıyor.” şeklinde konuştu. 
Toplantı, kentteki yerel yönetimlerin daha etkin ve verimli bir şekilde çalışması adına önemli bir adım oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İyi partili

12 Mayıs 2024 Pazar 17:47

Sayın Tekeli, muhtarlardan önce SEÇİM SONUÇLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI yaptın mı. İl başkanı olmanın ilk şartı durum tesbiti yapmak değil midir. Atabey, Gönen hatta Hüyüklü’de neden bu kadar düşük oy aldınız sebeplerini sorguladınız mı. Senirkent nasıl oldu. Bunların tartışılacağı toplantı yapmayı düşünüyor musun

hesap hatası

12 Mayıs 2024 Pazar 14:43

Isparta 44 mahalle toplantıda ya muhtarlar ya da iyi parti yok.

ecelfeli

12 Mayıs 2024 Pazar 14:28

Tekeli Sana sabahtan 4 tane kaz versem akşama 3'ünü kaybeder gelirsin meral akşenerin adamıyım demiştin meral gitti seçimde hezimet aldını tural 22 bin oyun 18 bin oyunu kendi markasıyla aldı yazıklar olsun

KA-ZA-NI-YO-RUZZ-ZZZ

12 Mayıs 2024 Pazar 00:54

Toplantıya katılanlar toplantıda, garsonlarla iki başkanın olduğunu söyledi.Sanki biz ev sahibiydik parti marti yok.Üzüldük ne yapacağımızı şaşırdık dediler. Yazık ettiniz partiye.4 yıl daha devlet yardımıyla gidin.2028 de tabelayı indirirsiniz. artık.

Müftüzade gülcü ismail efendi torunu

11 Mayıs 2024 Cumartesi 17:08

Sayın VALİ bey makamınızda sizleri ziyaret ettiğimde halimi arz ettim hiçbir sonuç çıkmadı Sayın Başkanım yardımcınız Uğur beyi makamında ziyaret ettim halimi arz ettim hiçbir sonuç çıkmadı Rahmetli dedem bu şehirde 30 bin insanın rızkını kazanmasına sebeb olmuştur ben çok basit bişey istedim ama ümidimi kırdınız son bir çare olarak Sayın Başkanım Şükrü Başkandır başkada söyleyeceğim kalmamıştır

İyiler

11 Mayıs 2024 Cumartesi 14:32

Tekeli hangi teşkilat acaba kaç kişisiniz hadi ordan partiyi vatandaşın umutlarını bitirdiniz sende git dorrra

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR