03 Mayıs 2024 Cuma

İZİNDE OLAN ASKERDEN ACI HABER

İZİNDE OLAN ASKERDEN ACI HABER

Isparta

KOMŞUDA GÜNÜN EN ACI OLAYI  

Burdur’daki askeri birliğinden izinli olarak memleketi Aydın’ın Bozdoğan ilçesine gelen asker, elektrik akımına kapılmasının ardından hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde 10 gün önce memleketine izne gelen 21 yaşındaki er Sinan Yıldızsoy, kozalak toplarken taşıdığı alüminyum merdivenin yüksek gerilim hattına değmesi sonucu öldü.

 

İŞÇİLERLE BİRLİKTE KOZALAK TOPLAMAYA GİTTİ

 Burdur'un Gölhisar İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Jandarma Er Sinan Yıldızsoy, 10 gün önce izinli olarak memleketi Aydın'ın Bozdağan ilçesindeki evine döndü. Yıldızsoy, dün ailesinin geçim kaynağı olan çam fıstığı kozalaklarını toplamak için köyden işçilerle ormana gitti.

 ALÜMİNYUM MERDİVENDE AKIMA KAPILDI, YIKILDI KALDI

Çam ağacına çıkmaya çalışan Yıldızsoy, taşıdığı alüminyum merdivenin yüksek gerilim hattına değmesiyle akıma kapıldı. Yakınlarının gözü önünde yere düşerek hareketsiz kalan Yıldızsoy için sağlık ekipleri çağrıldı.

TERHİSİNE 4 AY KALMIŞTI

 Acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Sinan Yıldızsoy'un öldüğü belirlendi. 3 kardeşin en küçüğü olan Sinan Yıldızsoy'un cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Altınsoy'un terhisine dört ay kaldığı ve 22 Şubat Pazartesi günü birliğine döneceği öğrenildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR