30 Nisan 2024 Salı

KARARNAME İLE 40 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞECEK

KARARNAME İLE 40 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞECEK

Isparta

Valiler Kararnamesi'nin yayımlanmasının ardından gözler Emniyet Müdürleri Kararnamesi'ne çevrildi. Son senelerin en kapsamlı kararnamesi ile 40'a yakın vilayetin müdürü değişecek.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nin bu ay yayınlanması bekleniyor. Son senelerin en kapsamlı kararnamesi ile 40'a yakın vilayetin müdürü değişecek.

Uzun süredir beklenen, Valiler Kararnamesi'nin yayımlanmasının ardından gözler Emniyet Müdürleri Kararnamesi'ne çevrildi.Kararnamenin önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor.

40'a yakın İl Emniyet Müdürü'nün yerinin değişeceği tahmin ediliyor. Kararname ile terörle mücadele kapsamında aktif rol oynayacak isimlerin kritik bölgelere gönderilmesi öngörülüyor.

İçişleri Bakanlığı, Valiler Kararnamesi'ni yayımlamasının ardından yaklaşık 6 aydır uygulamaya konulması beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nin yakında yayımlanacağı belirtiliyor.

GENİŞ KAPSAMLI KARARNAME

Kritik bölgelerin öncelikli olacağı ifade edilen kararnamenin kapsamının geniş tutulacağı belirtiliyor. Bu kapsamda da hazırlıkları sürdürülen kararnamede 40'a yakın İl Emniyet Müdürü'nün yerlerinin değiştirilmesi bekleniyor.

Düzenleme çerçevesinde İl Emniyet Müdürleri arasında da karşılıklı değişimin olabileceği ifade ediliyor. Kararnamede, terörle mücadelenin sürdüğü kritik vilayetlerde de değişiklik yapılabileceği belirtiliyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

07 Kasım 2020 Cumartesi 07:43

Aşagı tarafa doğru inerken gördüm haberi, tekrardan değişiyor diye sevinmiştim hemde öyle böyle değil allahı var hakkını yemeyelim ama. herkesin eve gittigi saatlerden geceleri sivil arabasıyla dolanıp ceza yazdıran, sokaklarda yürüyüp binlerce ceza yazdıran müdürlerimiz var.Saygılarımı ARZ EDERİM

Baki yeşil

15 Temmuz 2016 Cuma 07:53

Bu ülkenin şehit olmaya hazır yüzbinlerce insanı bu şerefsiz pkk,pyd,dhkpc,paralel,tikko itko gibi ne kadar satılık hain işbirlikçi varsa kökünü kurulacak asker polis öğretmen amir memur ne lazımsa hepsi sırada kefenini giymiş görev bekliyor kim kimi tükürükle boğuyormuş görsün o ermeni bozması karı. Olay azınlıklar,dönmeler olayı bunlar akp ye **** ajandası var deyip asıl **** ajandası olan Rum,Ermeni Yahudi,taşnak asala mason satılmış sözümona hepsi karanlık aydın bozmaçları.Ya se se ya sisi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR