30 Nisan 2024 Salı

KASK TAKMAYINCA!

KASK TAKMAYINCA!

Isparta

Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde Anadolu Mahallesi'nde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Başı kanlar içinde kalan sürücüye olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulans ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Sürücü hastanede tedavi altına alındı.

Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde motosiklet ile otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü başında kask olmadığı için ağır yaralandı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından motosiklet sürücüsüne ilk müdahale yapılırken daha sonra Gülkent Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

haberci

08 Ekim 2014 Çarşamba 15:08

Yani herkes görevini yapmalı, gerekli denetleme mekanizmaları işletilmeli, yaralananların kanları ve ölenlerin canlarından bir miktar pay da, kontrol etmeyen ve gerekli caydırıcılık görevini yerine getirmeyenlerin de boynundadır. Kusura bakılmasın ama onlar yeterince denetlenmediği için kazalarda kan akıtanlar ve can alanlarda sorumlulukların yerine getirmeyen görevlilerin de payı vardır. Eğer bu olaylardan pay alınmak istenmiyorsa lütfen tam manasıyla kontrol ve denetimler yapılsın.

haberci

08 Ekim 2014 Çarşamba 15:07

İtfaiye yanındaki köprüde günde birkaç saat bekleyip trafikte tehlikeli olan motor ve elektrikli bisikletleri denetlerlerse mahalle halkı olarak çok memnun olacağız. Olayı biraz daha ajite ederek ciddiyetini ortaya koyarsak son olarak şunu söyleyebiliriz. Oluşan kazalardan, yaralanmalardan ve hatta ölümlerden kurallara uymayan sürücüler kadar, kuralları denetleyemeyen sorumlularda mes'üldürler. Yani herkes görevini yapmalı, gerekli denetleme mekanizmaları işletilmelidir.

Haberci

08 Ekim 2014 Çarşamba 15:06

Trafikte motor ve elektrikli bisikletler tehlike saçıyor. Motorun plakası vardır ama her kullananın ehliyeti yok gibi, çünkü önüne gelen motoru kaparak yollara çıkmaktadır. Bunun tipik örneğini davraz itfaiyesi önünde her gün yaşamaktayız. Özellikle kavşakta yarış yaparcasına gidişler yayaları da endişelendirmektedir. Sayın yetkililer ve özellikle polis kardeşlerimiz bu konuda lütfen yardımcı olsunlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR