30 Nisan 2024 Salı

MERKEZ KÖY MUHTARLARI TOPLANTISI YAPILDI

MERKEZ KÖY MUHTARLARI TOPLANTISI YAPILDI

Isparta

Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında Merkeze bağlı 20 köy muhtarlarının katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan ve İl Özel İdaresi yetkilileri de katıldı. Toplantıda muhtarlara tek tek söz veren Vali Seymenoğlu talep ve önerileri dinledi, iletilen taleplerle ilgili yetkililerden çalışma yapmalarını istedi.

Toplantıda söz alan muhtarlar bugüne kadar köylerine yapılan hizmetlerden dolayı tüm vatandaşlar adına başta Valilik olmak üzere tüm kamu kurumlarına teşekkür ettiler. Sırayla köylerine ait kısa bilgiler veren muhtarlar aynı zamanda köyleriyle ilgili taleplerini Vali Seymenoğlu’na iletme fırsatı buldular.

Toplantıdaki konuşmasında, bu gibi toplantılarının asıl amacının vatandaşlara hizmet etmek, talepleri ve ihtiyaçları en kısa zamanda ve düzgün bir şekilde çözebilmek olduğunu belirten Vali Seymenoğlu, bu amaçla sık sık köy ve ilçeleri ziyaret edeceğini söyledi.

Vali Seymenoğlu, “Diğer toplantılarda da hep gündeme getirdiğimiz bağımlılıklarla mücadele konusunda ülke çapında devletimizin yürüttüğü çok sıkı bir politika var. Sonuçları da alınıyor, bu konuda epeyce yol alındı. Güvenlik birimlerimiz sürekli alanda ve takibini yaparak güvenlik anlamında ne yapılması ne gerekiyorsa yapıyorlar. İlimiz ülke ortalamasına göre çok kötü bir yerde değil ama bu demek değil ki bu iş ilimizde yayılmaz. Onun için şimdiden tedbir almamız lazım. Bağımlıkla mücadelede sadece devletin alacağı tedbirlerle başarılı olamayız. Vatandaşlarımızı aydınlatmamız lazım. Muhtarlarımız da bu konuyu köylerinde sürekli gündemde tutarak tedbir alma yönünde vatandaşlarımızdan destek istemeleri lazım. Bizim sizden tek beklentimiz böyle bir şeye şahit olduğunuzda hiç çekinmeden uygun iletişim vasıtalarıyla güvenlik güçlerimize ulaşmanız.” dedi.

Konuşmasında ayrıca trafik güvenliği konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Vali Seymenoğlu vatandaşların trafik konusunda alınan tedbirlere riayet etmesini isteyerek trafik kazalarının da ülkemiz için önemli bir sorun olduğunu söyledi. Vali Seymenoğlu, “ Trafik kazaları can kaybı ve yaralanmalara sebebiyet vermesinin yanı sıra ülkemiz için büyük bir ekonomik kayba da yol açıyor. Köylerimizde kazalara genelde traktörler karışmakta, traktör kullanırken gerekli tedbirleri vatandaşlarımızın alması lazım, özellikle römork aydınlatmalarına dikkat etmeleri önemli.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Antispartan

22 Aralık 2018 Cumartesi 20:21

ilçe ilçe köy köy gezip hem vakit kaybetmemiş olur hem de vatandaşın derdini anlayamadan geri dönmemiş olur diye düşünüyorum.

Antispartan

22 Aralık 2018 Cumartesi 20:19

Trafik konusundaki açıklamalarınız eksik olmakla birlikte doğru trafik sadece denetlemeyle cezayla çözülebilecek bir sorun değil maalesef. Bilinçlendirici denetleme yapılmalı sadece hız sadece kırmızı ışık ihlalleri ya da sadece park cezalarıyla olmuyor bu is şerit ihlalleri sinyal vermeme hataları kavşak dönüş kuralları ihlalleri incelikle denetlenmeli. Bunun dışında valilik vatandaşın direkt erişimine açık bildirim k****ları kurmalı eski bimer yeni cimer benzeri bu şekilde sayın vali

eski öğretmen

21 Aralık 2018 Cuma 19:41

Okul önünde teneffüste sigara içen , paçoz kıyafet kişiler öğretmen mi ?Kirli sakal kravat fora ne özgürlük ne özgürlük !

Vatandaş

21 Aralık 2018 Cuma 16:04

Popülizm bir tarafa bırakılıp, muhtarların statüsü, yetki ve görevleri yeniden gözden geçirilip düzenlenmelidir

Ali

21 Aralık 2018 Cuma 15:04

İşte halkın valisi.sayin valim devlet kurumlarini tebdil-i kıyafet ile bi gezseniz.saygılar....

Ali

21 Aralık 2018 Cuma 14:03

sayın valim okul önlerinde sigara içen öğretmenleri de denetler misiniz

FEAT

21 Aralık 2018 Cuma 12:35

Sn.Valim bir gün habersiz şekilde Senirkenti de denetlerseniz, hastane ve kurumları, oluşan aksaklıkları ve sorunları yerinde görebilrisiniz.. Vatandaşa hizmet nasıl uygulanıyor ****den görebilrsinz tedbili kıyafet

ziyaretler iyidir

21 Aralık 2018 Cuma 11:52

gönen müftüsü şimdiki malum bir ilçede görevliyken:) en yakın bi kaç köye sürekli görevlendirme yazardı uzaklara senede bir kere bile gitmezdi. sonuçta hepsinin yollluk parası aynı ya:) gönende en yakın iğdecikemi gidiyo acaba üç gün şimdide. aklıma geldide vali beyin haberinden allah selamet versin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR