30 Nisan 2024 Salı

ÖZEL'DEN O YAYINLARA BU YANIT GELDİ

AK Parti Milletvekili Recep Özel, kendisi hakkında adaylık süreci ve sonrasında yapılan yayın ve sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili edep çağrısı yaptı. Bunlara karşılık verilecek cevabı olduğunu ancak vermeyeceğini belirten Özel, "Hepsini Allah'a havale ediyorum" dedi.

Isparta

AK Parti'deki bayramlaşma programına, 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmeyen Milletvekili Recep Özel de katıldı. Özel, toplantı salonunda milletvekili adaylarıyla tek tek tokalaştı. Türkiye'de AK Parti üzerinde oynanan oyunların herkesin farkında olduğunu belirten Özel, "Bayramın coşkusuyla 1 Kasım coşkusunu hepbirlikte yaşamamız gerekir. Adaylık sürecinde yakışık olmayan birtakım çevreler tarafından bir takım ithaflar yayınlarda bulunuldu. Bunlar hakkında cevap vermedin bundan sonra da vermeyeceğim.  Ama bu sessizliğimiz, yapılan bu yayın ve tebligatlara bir sözümüzün olmadığı anlamına gelmez. Yunus Emre 'Susmak en güzel cevap edebi elden gidene'diyor. Onun için biz edebimizi  muhafaza edeceğiz onları da edebe davet ediyorum. Çünkü facebook yayınları vardı. Gazete yayınları vardı.  Her birine verilecek yanıtım vardı. Allah'a şükür partimin başını yere eğdirecek hiç bir davranış içinde olmadım. Partim beni bu dönem koymamıştır öpüp başıma koyarım.  Parti aday belirleme sürecine kadar olanları anlayabilirim ama aday belirleme sürecinden sonrakileri anlamak mümkün değil. Art niyetli olanları edebe davet ediyorum. Bir çok tazminat davası açma hakkım olmasına rağmen açmayacağım. Yalan vardı iftira vardı. Her şey vardı. Hepsini Allah'a havale ediyorum. Kim benim hakkımda kötü konuşmuşsa hakkımda  yalan yanlış yazmışsa da hepsine hakkımı helal ediyorum.

KAPISINDAN KOVSANIZ BACASINDAN GİRERİZ

Bu 1 Kasım seçimleri önemli. İnsanın havaya ve suya ne kadar ihtiyacı varsa ülkemizin tek başına AK Parti iktidarına ihtiyacı var.Nefislerimizi köreltip tek başına partimizi iktidar yapmamız  için çalışmamız gerekiyor.  Şu anda herkesin oyuna ihtiyacımız var.Isparta'da herkesin oyuna ihtiyacımız var. Artık şunu ayırma o bu partide devri 7 Haziran seçimleriyle son bulmuştur.  Parti içinde ekipleşme hastalığı bize bulaşmayacaktır. Ben bu partinin kurucu il başkanlığı görevin yaptım.3 dönem vekillik yaptım. Göremeyeceğim  makam ve mevkileri gördüm. Bizi bu partinin kapısından kovsanız bacasından gireriz. Yine ben Isparta sokaklarında olmaya, vatandaşın derdiyle dertlenmeye devam edeceğim. Bizlere yakışan budur" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ayıp

24 Haziran 2016 Cuma 08:40

Bizde seni Allah'a havale ediyoruz Edep ya hu....

yezitler

27 Eylül 2015 Pazar 19:51

olsa olsa bu zavallılıktır.

kıldönmesi

26 Eylül 2015 Cumartesi 07:30

eleştiriye tahammülsüzlük kibirden gelir...

Ne farkeder

25 Eylül 2015 Cuma 23:35

Say'ın vekilim bu parti kapatılsın diye birileri avuçlarını överken bu davaya Gönül vermiş milyonlarca insan kapanmasın davamız yoluna devam etsin birliğimize zarar gelmesin diye dua ediyordu bu dava Recep özel Davası değil bu dava büyük Türkiye Davası bu memlekete emeği gecen herkese şükranlarımızı sunarız yolunuz acık bahtınız Mukadder olsun Allah'a emanet olun

recep başkan

25 Eylül 2015 Cuma 22:53

bence sayın vekilim il başkanı yapılmalı ve partiyi seçime o taşımalıdır.

başkan la

06 Ekim 2015 Salı 12:41

ithal vekille beraber dolaşırlar. açıklamaları da kendisi yapar.......

ibrahim Uluışık

25 Eylül 2015 Cuma 22:51

o ak parti nin temelindeki en büyük taş tır!!!!!!!!!!!!

Cengiz

25 Eylül 2015 Cuma 17:27

sayın vekilim biz sizi biliyoruz bilmeyen zaten kendi gıbı bilir... Isparta için yaptığınız hizmetler için sonsuz teşekkürler siz bizim için her zaman GönlümüzdesiniZ Allah sizden razı olsun durmak yok yola devam....

Suat oruc

25 Eylül 2015 Cuma 16:03

Abi alınmis.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR