30 Nisan 2024 Salı

Mezarlıklarla hayvan otlatmayın

Mezarlıklarla hayvan otlatmayın

Isparta

Yalvaç Belediyesi, mezarlıkla yabani ot mücadelesi için 16 Nisan – 01 Mayıs tarihleri arasında ilaçlama yapacağı uyarısında bulunarak, bu alanlarda büyük ve küçükbaş hayvanların otlatılmaması, meyve ve sebzelerin tüketilmemesi uyarısında bulundu.
Yapılan açıklamada; “Belediyemiz tarafından mezarlıklarda yabani ot mücadelesi için 16/04/2024-01/05/2024 tarihleri arasında ilaçlama yapılacaktır. Bu alanlarda büyük ve küçükbaş hayvanların otlatılmaması, ilaçlanan bölgelerde bulunan meyve ve sebzelerin tüketilmemesi, çocukların bu alanda vakit geçirmemesi hususu tüm halkımıza duyurulur”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tayfun

16 Nisan 2024 Salı 20:13

Duyarlı rumuzlu vatandaşa haber Yalvaç ilçesindeki mezarlikla ilgili ilaçlama Isparta merkezle ilgili değil haberin başlığını iyi oku

Ziraatçi

16 Nisan 2024 Salı 19:32

Nasıl bir belediyecilik yok mu belediyenin ziraat mühendisi şu dönemde otların olduğu bölgede arıdan yaban hayvanına kaaadar canlılar var. Kulanacakları glifosate etken maddeli herbisit çok zararı var. Her yere herbisit kullanılmaz

DUYARLI

16 Nisan 2024 Salı 17:17

BELEDİYE ÖNCE MEZARLIKLARI BİR TEMİZLESİN... HERYER PİSLİK DOLU SU BİDONLARI ÇİMENTO KAĞITLARI V.S. MİLLETİN HAYVANIYLA UĞRAŞACAĞINA.... ÖNCE TEMİZLİK YAPSIN. (HALİFE SULTAN MEZARLIĞI PİSLİK İÇİNDE)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR