30 Nisan 2024 Salı

SÖYLEDİKLERİ SÖZLERDEN MAHCUP OLACAKLAR

AK Parti Milletvekili Adayı Said Yüce, Isparta ile ne kadar ilgili olup olmadığımı Isparta'da yaşayan akrabalarım ve her daim yanımızda olan sayısız dostlarımız iyi bilirler dedi. Isparta'nın kendisini bağrına bastığını belirten Yüce, Çocukluğumdan beri alakamı hiç kesmediğim Isparta'da yarım kalan hizmet ve yatırımların tamamlanması ve yeni yatırımlarla büyük projelerin getirilmesi konusunda önemli girişimlerimler de bulunacağım dedi.

Isparta

Yüce açıklamasında ise; Ak parti kurulduğu günden bu yana girdiği bütün seçimlerden birinci olarak çıkmıştır. Ak partinin karşısındaki muhalefet partileri hiç bir zaman bu başarıyı yakalayamamışlardır. Ak Parti'nin 13 yıldır ülkenin her bir köşesine götürdüğü hizmetler millet tarafından, takdir edilmiş, beğenilmiş ve desteklenmeye devam edilmiştir. Allah'ın izniyle 1 Kasım seçimlerinde de milletimizin güçlü bir şekilde bize teveccüh edeceğine inancımız tamdır.  Çünkü, aziz milletimiz istikrardan yana, hizmetten yana, güvenden yana ve huzurdan yanadır. Geçtiğimiz 13 yılı kapsayan Ak Parti iktidarında Türkiye tam dört kat büyümüş yatırımlar eskiye kıyasla 25 kat artmıştır.

Ben 25. dönem Amasya'dan milletvekili seçildim. Üç vekilin seçildiği Amasya'da Ak Parti Türkiye'de en yüksek oyu alan ilk beş ilimizden birisi olmuştur. İnşaallah 1 Kasım seçimlerinde aday olduğum Isparta da da Ak Parti oylarını arttırarak seçimden başarıyla çıkacaktır.

Kurban bayramı münasebetiyle Isparta'nın bütün ilçelerine ve beldelerine gittim. Hemşehrilerimle kucaklaştım. Sağ olsun Isparta bizi bağrına bastı. Beni büyük bir ilgi ve coşkuyla karşıladılar. Gördüğüm büyük ilgi ve yakınlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Isparta'dan ve Türkiye'nin heryerinde ki Ispartalılardan yüzlerce tebrik telefonu ve teşekkür ifade eden binlerce mesaj aldım. İnşallah Ispartalı hemşehrilerimizin bu yakın teveccühlerine ve desteklerine layık olmak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim.

Malum seçim dönemi Ak Parti'nin başarısını kıskanan bazı muhalefet partisi sözcülerinin hakkımda söylediklerini medyadan takip ettim.

Ispartayla ne kadar ilgili olup olmadığımı Isparta'da yaşayan akrabalarım ve her daim yanımızda olan sayısız dostlarımız iyi bilirler.

Çocukluğumdan beri alakamı hiç kesmediğim Isparta'da yarım kalan hizmet ve yatırımların tamamlanması ve yeni yatırımlarla büyük projelerin getirilmesi konusunda önemli girişimlerimlerde bulunacağım. Bütün Isparta'lılarda Ak Parti'yi desteklemekle ne kadar doğru bir karar verdiklerini inşallah göreceklerdir.

Isparta'daki muhalefet sözcüleri ve adayları da eminim ki,söyledikleri sözlerden mahcup olacaklar.

 

1 Kasım seçimleri huzur içinde barış içinde kardeşçe 78 milyonun omuz omuza yaşadığı Bir Türkiye'nin kapısını açacak. İnşallah tek başına iktidar olan istikrarlı ve güçlü bir hükümet kurulacaktır.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

01 Ekim 2015 Perşembe 11:13

bu konuda mhp ye de kızyorum akp yede chp yede haydar öner ıspartalı değildi, mhp nin iki dönemdir adayları ıspartalı ama kamu görevlerinden dolay yıllardır dışarda durmuşlar, şimdi de akp başladı.Koca şehirde adam mı kalmadı birader cumhurbaşkanı cıkartmış şehir burası ...

hakkı yavuz

01 Ekim 2015 Perşembe 10:01

Isparta ki başbakanlar çıkarmış bir memlekettir düştüğü konuma bakar mısınız? AKP'li değilim ama onlar adına üzgünüm doğrusu. Adamsızlık.

Ne farkeder

30 Eylül 2015 Çarşamba 22:44

Sait yücenin Isparta san aday olması kendisine zuldur Onur markette satılmaz emanette verilmez bu Ada'mı geldiği yere gönderelim yorumlarınızı paylaşın il Başkan'ı uyuyormu kukla il Başkan'ı istemiyoruz

Dursun Ali GÖK

30 Eylül 2015 Çarşamba 14:37

AKP'li eski belediye başkanı Isparta belediyesinin kurduğu şirketleri peşkeş çekip sattı.Başkan GÜNAYDIN hukuk savaşı vererek hepsini geri aldı.AKP hükümeti 13 senede ne yatırım yaptı Isparta'ya? Var olan Isparta-eğirdir yolunun asfalt yenilemesi bile bitirilemedi! Ey ISPARTA'lı AKP seçmeni liderinizin sözünü iyi dinleyin YERLİ olmayan adaya oy vermeyin!...

cem davran

30 Eylül 2015 Çarşamba 14:11

Isparta lütfen cezayı kesin. madem bu adam kaliteli 3 e koysanızda görseydiniz ya.

alaka

30 Eylül 2015 Çarşamba 11:08

dere mahallesi nerde tarif et bakalım

muzaffer

30 Eylül 2015 Çarşamba 11:07

bende amasyadan ıspartalı bir aday çıkmasını istiyorum amasyalılar kabul edermi

ISPARTALI

30 Eylül 2015 Çarşamba 10:36

Sen 1 Kasımda bir gör bakalım Ispartalılar ISPARTALI OLMAYAN birisini sandığa nasıl gömüyorlar.

Ispartalı

30 Eylül 2015 Çarşamba 10:11

bu kim be! bizim memlekette milletvekili olacak adam yok mu da dışarıdan gönderiliyor? Bu bizim ve memleketimize yapılmış bir hakarettir!

soner

30 Eylül 2015 Çarşamba 09:25

Hacı sahi senin memleket nire

YERLİ

30 Eylül 2015 Çarşamba 09:24

İyide Arkadaş Sn. Cumhurbaşkanımız yerli ve milli olsun dedi şimdi ben sana nasıl oy vereyim

Kerim Değer

30 Eylül 2015 Çarşamba 08:48

Ispartalı hiç mi adam kalmadı, Ispartalıyı keriz mi görüyorsunuz kimi getirsek oy verir diye düşünüyorsunuz, Ispartalı olmayana oy yok

Uygur

30 Eylül 2015 Çarşamba 08:25

Bi haberleri yapmak için ya da yaptırmak için zaman kaybetmissiniz. Hemen çalışmaya başlayın. Öncelikle evinizin ki nerede bilmiyorum, önünü süpürun, birşeyler yapın. İnsanın referansı iştir. Sözleri değil. Mustafa kemal önce işini yaptı, sonra solerini söyledi. Kolay gelsin. İspartaya da geçmiş olsun :)

mecburiyet

30 Eylül 2015 Çarşamba 02:36

Ne yapalım, koyun gibi vereceğiz oyumuzu. Bu yükü de atalım üstümüzden de başımızın gözümüzün sadakası olsun. Seçimden sonra birkaç göstermelik proje, "eleştirenleri utandırdı" konulu birkaç ısmarlama haber ile gönlümüzü alırlar.

Nefarkeder

30 Eylül 2015 Çarşamba 01:17

Sizin gelmenizle Başlayan ithal aday polemiği bundan sonra hiç bitmeyecek ak partinin üzerine kara bir leke olarak hep duracak Hasan Balaman Örneği gibi sorumsuz bir il başkanı ve benzerleri bu vebalin altından kalkamayacaklardır resmen ak partinin Isparta siyasetine tecavüz ettiniz sessiz kalan yönetim de işin cabası

Alperen

30 Eylül 2015 Çarşamba 00:04

Birilerinin degil hslkin adami olun sizden istegimiz budur samimiyet ve dosdogru olmaniz allah yar ve yardimciniz olsun

ak

29 Eylül 2015 Salı 23:01

Siz önce wekil seçilin bu dediklerinizi söyleme hakkına sahip olun

ali

29 Eylül 2015 Salı 22:45

kim bu . hiç ısparta için çivi çakmış mı . memeleket ineresi

Ali

29 Eylül 2015 Salı 21:40

Hade be ne alakası var uyduruk

Cengiz

29 Eylül 2015 Salı 19:53

hiç öyle bişey yok nerden çıktı bu sordun mu ıspartalılara ..

O.ARSLANLI

29 Eylül 2015 Salı 19:03

Insanlar bilmedigi ve yetisemedigine dusmandir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR