30 Nisan 2024 Salı

YALVAÇ BAŞKENT OLACAK

CHP Isparta Milletvekili Adayları İrfan Bakır, İsa Önder Dinçtürk ve İzzet Beydoğan ile il ve ilçe yöneticilerinin yer aldığı heyet, Yalvaç’a ikinci çıkartmayı yaptı. İlçe merkezinde pazar ve esnaf ziyaretleri yapan CHP’liler, zira don mağduru Yukarı ve Aşağı Kaşıkaralılara da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Bakır’dan sözü alan Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk ise, Yalvaç’ın önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu ancak, bölgeye gereken hassasiyetin gösterilmediğine dikkat çekti.

‘Yalvaç’ı inanç turizminin başkenti yapmak istiyoruz’ diyen Dinçtürk, Süleyman Demirel Üniversitesi ile kamu işbirliğinin yapılması halinde, bölgedeki ticari ve sosyal hayatın gelişeceğini aktardı.

 

“YALVAÇ’I BİR MARKAYAPACAĞIZ”

Üniversitelerin iyi kullanılamadığını ileten Dinçtürk, “Yalvaçımız hak ettiği yerde değil, olması gereken imkanlara yeterince sahip değil… Burada üretim kaynakları oluşturulup, Yalvaç’ı bir marka haline getirmemiz gerekiyor”diye konuştu.

İnsanların korkutuldukları için seslerinin çıkmadığını aktaran Dinçtürk, mevcut iktidarın 7’den 77’ye herkesi susturma politikası uyguladığını savundu.

 

“KÖYLÜ, CHP İKTİDARIİLE MİLLETİN EFENDİSİ OLCAK”

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde meydana gelen zirai donolayında zarar gören Yukarı ve Aşağı Kaşıkaralı çiftçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulunan CHP’li Heyet, yolculuk sırasında bahçeleri gezerek incelemelerde bulundu.

 

Yurttaşların yaşadığı sıkıntılara ortak olan CHP’liDinçtürk, 2015 Seçim Bildirgesi içersinde çiftçi sorunlarının ne şekilde çözüleceğinin anlatıldığı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünün ancak Cumhuriyet Halk Partisi ile yerini bulacağını kaydetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

chp

29 Nisan 2015 Çarşamba 12:09

bu ülkede chp partisini herkes biliyor.camileri samanlık mescitleri ........

sana ne

29 Nisan 2015 Çarşamba 11:10

resmen taraflı haber yapıyorsunuz.saçmalığın böylesi ne başkenti yapacaklar diyerek açtım haberi bir gördüm ki haber tamamen farklı.yaptığınız tamamen karalama kampanyası.yalvaç inanç turizminin başkenti olmalı evet.1 yılda Meryem ana kilisesine kaç kişinin gittiğinden ve bölge halkına ne kadar büyük bir gelir kaynağı olduğundan haberiniz var mı?yalvaç Hristiyanlığın doğduğu yerdir.bilmeyen kara cahiller öğrensin.bir tanıtımla bölge halkı iyi kazanç sağlayabilir

hakaret

29 Nisan 2015 Çarşamba 10:31

Dini duygularla oynayarak oy alacaklarını sananlar çıktı yine ortaya.Sayın yönetici hakaret içerikli saçmayı yayınlamak zorunda mısın?

CHP

29 Nisan 2015 Çarşamba 10:22

CHP PARTİSİ 90 YILLIK SİYASİ HAYATIN DA BU ÜLKEYE HİÇ BİR ZAMAN HUZUR ORTAMI SAĞLAYAMAMIŞTIR.EVET TÜRKİYE HALKI HUZUR İSTİYOR.CHP AYNI CHP ZİHNİYET 1944 - 1956 - 1971 - 1980 - 2000 - 2008 - 2015 AYNI CHP DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK ...

hahaa

28 Nisan 2015 Salı 18:12

dinsiz dinsizi çekermiş...

osman

29 Nisan 2015 Çarşamba 09:14

biri ??denen arkadaş para ile imanın kimde olduğu bilinmez hatırlatayım sana

birisine yanıt

28 Nisan 2015 Salı 22:05

sen kendini dinli ve dinci sanan akpkk lısın herhalde......

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR