29 Nisan 2024 Pazartesi

MUHATTABIN BENİM AÇIKLAMASI

CHP hakkında konuşacaksan muhattabın il başkanıdır.

Siyaset

CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'a cevap verdi. Ersoy, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"AKP ‘liler yine içeriği saçma sapan olan ve ne olduğu tam anlaşılamayan haddini aşan beyanatlarda bulunmuş. Kendisine temel siyasi nezaket kuralını hatırlatıyorum, CHP hakkında konuşacaksan muhatabın CHP il başkanıdır. Atatürk’ün koltuğunu dolduran genel başkanımın mayasını sorgulamak ne üdüğü belirsiz prensip sahibi olmayan, siyaseti sadece şahsi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda , birilerine yaranmak ve yaltanlanmak için etik değerlerini sıfırlamış kişi ve zümrelerin ne işi, ne de haddidir. Hele hele abdestli görünüp beyni devamlı cenabet olanların hiç hiç işi değildir. Herfırsatta küfür ve hakaret etmek etmekte terreddüt etmediğiniz , bugün bile ders kitaplarından adını, memleketten izini silmeye kalktığınız Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını sadece sıkıştığınızda ve masum , saf vatandaşı kandırmak,aldatmak için işinize geldiğinde ağzınızdan düşürmüyorsunuz. Kurtuluş savaşına karşı gelen ve işgalcilerle işbirliği yapanları kahramanlaştıranlar da sizler değilmisiniz? Kurtuluş savaşı kahramanlarımızı ağzınıza almadan önce ağzınızı iyice yıkayın.

Çok yönlü saldırılardan, sürgünlerden zindanlardan dar ağaçlarından bahsediyorsunuz. Siyaset yaptığınız camiadan kimler darağacına gitmiş , kimler zindanlarda çürümüş onların isimlerini de belirtseydiniz de Isparta halkı aydınlan saydı. Soldan veya sağdan, doğru veya yanlış ülke ve halkiçin bedel ödemiş kişileri kendi siyasi yelpazenizde göstermeye çalışmanız da ağa babanız kadar cabbar olduğunuz gözden kaçmıyor.

Hayal gücünüz de çok zengin, “önüne yatmak” deyiminden kafanızda cinsellik, kadın, istismar, şahsi çıkar, vb. şeylerden başka bir şeyolmadığı için, başka başka anlamlar çıkardığınız gibi milletin sizden tiksintisini kurtuluş arzusunu ifade eden cumhuriyet mitinglerinde de haziran direnişinde de yabancı parmağı arıyorsunuz. Bu hastalıklı bir beyin yapısıdır,değildir diyorsanız bunun adı “KORKU”dur. Her iki durumda da tedavisi gereklidir. Keşke bu deyimi kullanan genel başkanımıza gösterdiğiniz cabbarlığı Karaman’da ENSAR vakfında yaşanan iğrençliğe de gösterebilseydiniz. O zaman herkesten önce bizler sizleri alkışlardık. Ama nerede o erdem, o ahlak, obilinç. Her türlü hastalığın çaresi var da, ardamarı çatlağı maalesef çaresiz.

Kirlenmiş ellerinizi , dilinizi de Allah, Kur’an ve Camiilerden çekin. Ahır yaptılar yalanıyla sahtekar raporlu delilerin tarihdiye yutturmaya çalıştığınız hezeyanlarıyla Ensar türü bini bir para olan rezaletlerin üstünü örtemezsiniz. Biz yurt savunması için Camiilerde silah cephane sakladık, siz Camiilerimizi AVM yaptınız. Genel başkanımıza ağza alınmayacak hakaretler ediyorsunuz, sizde öyle bizde böyle demiyoruz, çek senet mafyası gibi istikrar yalanıyla terör korkusuyla esir aldığınız vatandaş biliyor görüyor."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vicdanlı Vatandaş

13 Nisan 2016 Çarşamba 14:15

Sayın başkan Eyüp..*CHP yibizlere yutturamazsınız.Bu ülkemize ne kötülük geldiyse CHP getirmiştir.Yahu bunu bilmeyen buna aklı ermeyen bir kişi kalmadı çok şükür.Daha ne debelenip duruyorsunuz.Yukarıda eleştirinin büyük çoğunluğu Tam chp nin iş olan hususlardır.HAA katıldığım bir iki cümlede var MESALAA ESmar mıdır es nar mı dır o pislik yuvsındaki dönen pisliklerle ilgili cümlenize katılıyorum.Ama eleştirinin de bir haddi hududu seviyesi olur .Ama şimdi noldu.Herkes en ağır hakereklerle birbiri

ATMACA

18 Nisan 2016 Pazartesi 12:56

BAY SEVİYECİ SEN CHP NİN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEK VE GÖRMEK İSTİYORSAN NEZDEN USTANIN YAZDIĞI ŞİİRE BAK VE OKU ORADA SENİN VE SENİN GİBİLERİN NE OLDUĞU DA YAZIYOR HEM YARADANIN İLK EMRİ OKU DEĞİLMİ ÖYLEYSE OKU DA KÜLTÜRÜN ARTSIN BÖYLECE HEM KENDİNE HEM DE MİLLETE FAYDAN DOKUNUR

Hakan

13 Nisan 2016 Çarşamba 12:19

Başkan, sen ilbaşkanı olmak için kimsenin önüne yattınmı? Diye sorsak ne yaparsın ? Sakın kasetle Genelbaşkanları olan şahsı savunma.

ali

13 Nisan 2016 Çarşamba 23:46

ya sen ? ne yaptın ? kalktın mı . yattın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR