27 Nisan 2024 Cumartesi

NEREDE DEREBOĞAZI EYLEMCİLERİ!

NEREDE DEREBOĞAZI EYLEMCİLERİ!

Siyaset

16 yıldır şehrin merkezinde kanayan yara haline gelen IspartaTicaret ve Kültür Merkezi'nin yapımından halen daha bir ses yok.  Dereboğazı için kazma kürek alarak yola çıkanlar için de aynı uygulamayı ITKM için bekliyoruz.


BAŞDEĞİRMEN GAZEL OKUMAYA DEVAM EDİYOR

ISPARTA'da ticaret kalbinin attığı yerde atıl vaziyetteduran ITKM'nin durumu belirsizliğini koruyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın bitireceğim dediği ITKM için halen daha bir adım atılmazken,  iş adamlarının da lideri olan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in bu konunda neden suskun kaldığı anlaşılamıyor.Başdeğirmen ve ekibinin gerçek işleri ticaret olmasına rağmen hariçten gazel okumaya devam ediyor olmaları ise çok manidar.


2016 DA DEREBOGAZI YOLUNUN BİTMEYECEĞİNİ BAŞDEĞİRMEN BİLMİYOR MU?

2O16 Yılında dereboğazı yolunun bitmeyeceği gün yüzü gibi aşikarken Başdeğirmenin açıklamaları kafalarda soru işareti yaratıyor.


16 YILDIR BİTMEYEN ŞEHRİN GÖZDE MEKANI İÇİN NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYORSUNUZ?

Tam 5 Belediye Başkanı gören Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi kendi kaderine terk edildi. Yapımı yılan hikayesine dönen ITKM yine gündemden düştü. Peki 16 yıldır bitmeyen ticaretin kalbinin attığı bu bölge için neden dilsiz ve sağırsınız?

Dereboğazı yolu için eylem yapan siyasi parti mensupları,sivil toplum kuruluş temsilcileri ise ITKM için hiçbir çaba göstermiyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

16 Temmuz 2014 Çarşamba 23:54

ıtkm nin bitmemesi belediyeyle alakalı değil başka sorunlarvar büyük bi tadilat projesi var

kim is adami:)

15 Temmuz 2014 Salı 21:43

Madem is adami madem ispatra sevdalisi almasin odadan maasini da gorelim sevdayi,ayrica elestirilerin tamami yanlis olabilir fakat gercek olanlarida kabul edip ders cikaralim derim. Basdegirmen hedeflerine bu tutum ve davranis yontemiyle kesinlikle varamaz. Ailecek egitime katki sagladiklarindan bahsediyorsunuz, rakam bilen varmi yok bilmeyen konusmasin derim. Tarafsiz olmasin yandaslar kosgeb almasin yeter gerisi de bir halcare hallolur,uertim yok bos laf cok gec bunusen abicim

can

15 Temmuz 2014 Salı 17:24

yapılan haberın ne amacla yapıldıgı cok bellı sükrü baskan damarınıza basmıs sanırsam sukru baskan ıtkm nı tamamlıycam waadıylemı gorewe geldı bu sacma haberdekı amac ne neden ıtkm yi tamamlıycam fabrıkalar zıncırı kurcam kayınını beledıyenın kapısından koymıycam waadıyle gorewe gelen beledıye baskanı YUSUF ZİYA GÜNAYDININ sacmalıklarından bahsetmıyosunuz ? tarafınızda oldugu ıcınmı :)

İlkeli

15 Temmuz 2014 Salı 13:08

habercilik yaparken tarafların görüşü alınır bu ilkeli gazetecilerin yapması gerekendir. Ancak siz anladığım kadarıyla Şükrü Başdeğirmen'in görüşünü almadınız alsaydınız eğer Dereboğazı'nda kazma kürek eylemine ticaret ve sanayi odasının katılmadığını öğrenirdiniz.

KULEÖNÜ-A.BEYAZ

15 Temmuz 2014 Salı 08:10

SAYIN EDİTÖR.ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM.Ş.BAŞDEĞİRMEN BEYEFENDİYİ 30 YILDIR YAKINEN TANIRIM.KENDİSİ KİŞİLİKLİ-DÜRÜST VE AİLEDEN GELEN ZENGİNLİĞİ VAR.ISPARTA VE EĞİTİM SEVDALISI BİRİSİDİR.BURADAKİ YORUMLARA BAKIYORUM Ş.BAŞDEĞİRMENİ HEDEF TAHTASI HALİNE GETİRMİŞSİNİZ.SANKİ ISPARTAYA GELEN YATIRIMLARI O ENGELLİYORMUŞ GİBİ.ÖNCELİKLE KENDİSİYLE BİR İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTINIZMI.İNSANLARI KAYBETMESİ KOLAY KAZANMASI ZORDUR.Ş.BAŞDEĞİRMENLER KOLAY YETİŞMİYOR ISPARTADA,SEVİYELİ YORUMLAR YAPALIM.

mılli piyongo

15 Temmuz 2014 Salı 01:17

kım buzamanakadar okula arac gerec yardım yapmiş bilinki eşi egitim icin okullar icin yardım sever biridir osman beyı metin beyı salih beyi tanısanız bukelimeleri kullanmassınız herhalde bunlarıda normal karşılıyorum cunku ileri giden aracın tabi birileride eli boş ****ne basmasılazım

esnaf

14 Temmuz 2014 Pazartesi 21:36

sayın yorumcular ınsanları tanımadan yorum yapmayın şükrübeyin ne paraya ihtiyacıyok cunkü babadan ayleden gelen gögü var ve aylecek yıllardır egıtım icin mücadeleci bir ayledir şüvar sag elin verdigini solel bilmez bun şüanki yonetimin mattiyata ihtiyacıyok bünlar hızmet icin varlar yayınlanmasını isterim saygı

mehmet boyacı

14 Temmuz 2014 Pazartesi 21:14

sayın yorum yapa arkadaşlar taşlamayı burakın mertce konuları insanların yüzüne söyleyin ıslamda kıybet günahtır gercekleri görelim

Kaan Serin

14 Temmuz 2014 Pazartesi 17:41

Siz hala kalkınmadan, bişeylerin neden düzeltilmediğinden bahsederken sebebini sadece mevkiilerde aramamalısınız.Sizler gibi cahil ve yobaz bi toplum zaten ne kadar kalkınabilir?

Feyzi

14 Temmuz 2014 Pazartesi 16:12

Aynı eylem olmaz,buraya yapılacak eylemin adı" mala ",eylemi olsun.Haydi Kent Konseyi,MALA eylemine bir başlansın.Tarih bekliyoruz.

SELMAN BOYACI

14 Temmuz 2014 Pazartesi 16:12

SAYIN ETİTÖR.BENİM ADIMA YORUM YAPAN BENİM ADIMI KOYAN EDEPSİZ VE TERBİYESİZ ARKADAŞ.BEN YORUM YAPAMAYACAK KADAR CAHİL VE ACİZ DEGİLİM.SİZ ETİTÖR OLARAK YORUM YAPANIN KİM OLDUGUNU SANIRIM BİLİRSİNİZ.YORUMLARI YAYINLİYORSUNUZ GÜZEL ACABA GERCEKLE MİLGİSİ VE ALAKASINI BIRAZ VİCDANINIZA SORSANIZ TİC ODASI KANALI İLE HİCBİR ZAMAN YURT DIŞINA UCRETSİZ VE ODA PARASI İLE CİKILMAZ BUNU YAZMADAN ÖNCE YURT DIŞINA CIKIŞ YAPTIRAN FİRMALARA ÖDEMEYI KİMİN YAPTIGINI SORSANIZ DAHA İLKELİ OLMAZMI.TİC ODASI HİC BİR ZAMAN İCİN ÜYE PARASI İLE EŞ DOST VE AHBABINI YURT DIŞINA GÖTURMEZ HERKES KENDİ PARASI İLE GİDERAKSİNİ İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZ VE ŞAHSİYETSİZDİR.TIC ODA SECİMLERİ BİTMİŞ KAZANAN VE KAYBEDEN TUM UYELER AHBAB VE DOTLARIMIZDIR.BU HABERİ BİR ARKADAŞİM OKU DEDİĞİ İCİN OKUDUM DERE BOGAZI YOLU İKİ İLİ BİRBİRİNE BAGLAYAN BİR YOL OLUP TURKİYEYİ İLGİLENDİRİR BURADAN GECEN HER İNSAN HER ARAC ISPARTAYA GELİR DEMEK ŞÜKRÜ BAŞDEGİRMENİN BU YOLLA İLGİLENMESİ GAYET DOGAL BU İLGİDEN RAHATSIZ OLANLARIN TEDİRGİNLİGİ NEDENDİR ONU ANKLAMAK ÇOK ZOR . BU HABERİ YAZAN ARKADAŞ BU YOL OLURSA SİZİN ZARARRINIZMI OLACAK ANLAM VEREMEDİM.KORKMAYIN BU YOLA İSİM FALAN VERMEYİZ.ISPARTANIN FAYDASI İCİN HER KİM NE YAPIYORSA ALLAH RAZI OLSUN BU TİP HABERLERBASİT İNSANLARA MALZEME OLUR AMA ISPATRA SEVDALISI ISPARTA İCİN CALİŞAN İNSANLARINDA MORALİNİ BOZAR.ŞÜKRÜ BAŞKAN MORALİNİ BOZMA ASALET PARAYLA ALINMAYAN EN BÜYÜK SERVETTİR BU SERVETTE SANA BABAN DAN KALDI ALLAH YARDIMCIN OLSUN SENİN , YÖETİMİN VE MECLİS DEKİ TÜM ARKADAŞLARININ.

Ticaret

14 Temmuz 2014 Pazartesi 15:02

Siz gerçekten hak yiyorsunuz, Şükrü Başdeğirmen bir lira bile hak yemez isterseniz odaya gidin harcama kayıtlarına bakın. Oda için gelen misaferleri bile kendi cebinden ağırlayan bir insan yurt dışı harcını odadan mı alır. Yurtdışına toplu gidişlerde bedavalar var onları bile kullanmıyor.

hacı

14 Temmuz 2014 Pazartesi 14:51

Bu memleket için çalışan şükrü başdeğirmen i neden yıpratmaya çalışıyorsunuz insanların şevkini kırıyorsunuz ayıptır yazıktır

kıskanç

14 Temmuz 2014 Pazartesi 14:49

sırf habere yorum eklemek için yapılmış bir haber Şükrü Başdeğirmen geldikten sonra memlekette birlik beraberlik oldu. Milletvekilimiz Recep özelle birlikte birçok iş yaptılar.bunları neden yazmıyorsunuz

alp

14 Temmuz 2014 Pazartesi 14:43

ticaret sanayi odası başkanın ne ödeneği var nede yurt dışı harçlarını odaya ödetiyor, hepsini kendi cebinden ödüyor tur firmalarına gider öğrenirsiniz

tebrikler AKGENÇLİK

14 Temmuz 2014 Pazartesi 14:21

aahh Akgençlik kardeşlerim aahh bunların 30 Mart yerel seçimlerinde kimi destekleyip kime oy verdiklerini de bilseniz kahrolursunuz

İPEKÇİ

14 Temmuz 2014 Pazartesi 13:48

SAYIN BAŞDEĞİRMENİN SHOW YETMİYOR GİBİ BİDE ARKASINDA RAHMETLİ SAVLI DELİ MEHMETİN OĞLU SHOW YAPIYOR DAHA DÜNE KADAR SERDAR KOÇER BEYİN YANINDA ÇALIŞIRKEN MAAŞLA GEÇİMİNİ SAĞLIYORDU ŞİMDİ HER AY FARKLI ÜLKELERDE NEDİR KARDEŞİM SENİN GEÇİM KAYNAGIN İPEKÇİ??? YENİN HAVASINDASIN SEN SENİN KİM OLDUĞUNU NE İŞ YAPTIĞINI ISPARTALI VE ÖZELLİKLE CEVREYOLU COK İYİ BİLİYOR (BİLALİHABEŞ CAMİİ) DESEM SENDE İYİ BİLİRSİN İPEKÇİ KIR BACAGINI OTURDA İNSANLARIN YARALARINI KABARTMA SHOWMENLİK ZAMANI DEĞİL..

AKGENÇLİK

14 Temmuz 2014 Pazartesi 13:35

SAYIN BAŞDEĞİRMEN UZUN ZAMANDIR SİZİ VE EKİBİNİZİ TAKİB EDİYORUM YÖNETİM OLARAK. YAPTIGINIZ VE YAPMAYA CALIŞTIGINIZ NE VAR? VEYA NEYİ BAŞARDINIZ SADECE YURT DIŞI GEZİLERİ MİLYONLARCA FOTOĞRAF BAŞKADA HİÇ BİŞEY, YATIRIMCI VE SANAYİCİYE NE YARDIMINIZ OLDU? PEKİ!!! TİC ODASI BAŞKANININ ÖRTÜLÜ ÖDENEYİ NERLERDE NASIL KULLANILIYOR??? NEDEN TİCARET ODASI GENEL KURULDA GELİR GİDER TABLOSUNU ACIKLAMIYOR??? ÖRTÜLÜ ÖDENEK NEREYE AKTARILIYOR???

OSB rumuzluya

14 Temmuz 2014 Pazartesi 12:35

OSB rumuzlu yorumcu, sen de 1500'e yakın paralel oyu blok olarak al sen de olursun ITSO başkanı. Kaçıkoç ve başdeğirmen ilk seçildiği 2005'te ITSO'nun 1 milyon USD parası vardı şimdi 1 kuruşu bile yok. 2005'ten bugüne bedri ile birlikte oda bütçesine paralel çok önemli harcamalar yaptılar Ispartamız müthiş kalkındı

GÜVEN

14 Temmuz 2014 Pazartesi 12:07

Adamın belediyeden başka işleri var.Banu ilgisini çekiyor projeler degil

selman boyacı

14 Temmuz 2014 Pazartesi 12:00

başdeğirmen menfaati olan yere bayrak açmaz işini bilir o

selman boyacı

14 Temmuz 2014 Pazartesi 14:59

ben selman boyacı benim adımı kullanarak yorum yapma.

selman boyacı

14 Temmuz 2014 Pazartesi 14:56

benim adıma kulanarak yorum yazılımış dikkate lütfen almayın.

ZEKİ CENGİZ

14 Temmuz 2014 Pazartesi 11:33

HABERİ YAZANLARDA ALTINA YORUM YAZANLARDA BİLMİYORLARMİKİ ITSO BAŞKANI NE MİLLET VEKİLİ NEDE BELEDİYE BAŞKANI BU SORUNUN GERÇEK MUHATTABI KİM.BEN ITSONUN VE ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMENİN BÜYÜK FEDAKARLIKLARLA BU MEMLEKETİN BÜTÜN MESELELERİN TAKİPÇİSİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE GÖRÜYORUM.

Yenidünya

14 Temmuz 2014 Pazartesi 10:58

Yıllardır oda yönetimindeler TEŞVİK konusunda dosya vermek dışında ne yapmışlar. Orası burası gezmişler tecrübe edinmişlerdir doğrudur. Bir 20 yıl verirsek birşeyler başaracaklardır.

sahib

14 Temmuz 2014 Pazartesi 08:55

ıtkame nin bir an önce bitmesi oradan mülk alanların menfeati olmasına rağmen neden acaba susksnlar? manidar

Ali Kars

14 Temmuz 2014 Pazartesi 03:52

ITSO' nun görevi: ticaretinden zar zor geçinip artan parasıyla oda aidatını yatıran insanların parasıyla yurt dışı ve içinde 5 yıldızlı otellerde konaklayıp uçaklarla seyahat ederek fakir esnafın vebali altında kalan bir kuruluş haline geldi. Ne bekliyorsunuz ıtkm onların sorunu değilki. Onlar sadece ülke gezmekle meşguller. Siz onları rahat bırakın daha gezecekleri o kadar çok ülke varki. İş bağlantısı adı altında turistik gezi. Rahat bırakın adamları kardeşim.

Ali Yılmaz

14 Temmuz 2014 Pazartesi 16:07

Sen neyi ne kadar biliyorsun da bu yorumu yapabilme gücünü buluyorsun kendinde! Şükrü Başdeğirmen başkan olmadan da birçok ülkeye gitmişti ki yurtdışını ticaret odasıyla öğrensin! Ayrıca komik komik yorumlar yapıp da insanları güldürmeyin kendinize! Daha önceki dönemlerde Şükrü başkan değildi, şimdi bak bakalım başkanlıktan sonra neler değişmiş?! Meyve veren ağacı boşa taşlama komiksin! Bülemediğin bileği öpeceksin! 17-0 kolay kazanılmıyor! :)

Ali Kars

14 Temmuz 2014 Pazartesi 03:40

Yav arkadaş bakıyorum yorumların bazıları başdeğirmeni över nitelikte. Şimdi bunlara sorsak şükrü yaklaşık 9 yıldır ticaret odasında görev almış. Bu güne kadar gezmediği ülke gitmediği memleket kalmamış. Hangi bir ülkeden yatırımcı getirmiş. Kaç kişiye istihdam sağlamış kaç kişiye ekmek kapısı açmış Isparta yararına kaç paralık katma değer kazandırmış. Ben sana söyliyeyim şimdi.

mehmet boyacı

14 Temmuz 2014 Pazartesi 00:43

sayınıspartalı kardeşler odalar sıyası olmaz ama üyelerı icin kurumlardır zamanı gelir konuşülur şüan ıspartamızın birlik beraberligi güzel allah hep boyle etsin 1 yıllık calışmalarına bakın deyerlendirin saygılarımla

siyaset

13 Temmuz 2014 Pazar 21:32

Bu haberde baslik guzel konu onemli ,fakat neden sadece 1 kac isime maal ediliyor bunu anlamis degilim. Ayrica basdegirmen ve ekibi kendi reklamlarindan baska birsey yapamiyor, uretemiyor ve ister istemez suskun kaldiklari konularda tarafsiz olmadiklarini gostermis oldular .

OSB

13 Temmuz 2014 Pazar 21:00

Ne derdiniz var bizim başkanımızla 17-0 lık başarı ile gelen birinin başarısını tartışmayın oturup düşünün neden belediyeyi kaybettik diye

Hacı

13 Temmuz 2014 Pazar 20:57

Insanlar Şükrü başseğirmen in Isparta için yaptıklarını hazmedemiyor keşke belediye başkanı olsa bu memleket ileriye gider

Mehmet yıldırım

13 Temmuz 2014 Pazar 19:28

Ticaret odası başkanı sanayicimiki konuşsun başdegirmen inşaat malzemesi ve inşaat yapıyo yani BELEDİYE ile ilişkileri iyi olmalı ancak çıkar demogaji yapar belediyeyi eleştiremez çünkü menfaat var işin içinde

Ayşe

14 Temmuz 2014 Pazartesi 16:09

Sen ne kadar tanıyorsun Şükrü Başdeğirmen'i merak ediyorum?! Sen onun adını ağzına abdestle al! Bu ne cüretkarlık!

suya sabuna

13 Temmuz 2014 Pazar 18:37

habere konu başkanın milletvekili olma durumu var bu nedenle hiçbirkonuda hiçbiryerle kötü olmak istemiyordur belediye başkanı olacaktı olamadı amerika bileti ile nereye gittiği deşifre olmuş son anda direkten dönmüş diyorlar

günaydın

13 Temmuz 2014 Pazar 18:31

Ispartalı istedi bunu belediye bitik firma bitik nasıl yapılsın yazık oldu ıspartaya

BAĞCI

13 Temmuz 2014 Pazar 18:21

Bunların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Adamlar dünyayı geziyor makam var para var netsinler senin perişan olan esnafını

ISPARTALI

13 Temmuz 2014 Pazar 18:17

NEDEN AÇIKLAMA YAPSINLAR TİCARET ODASI BAŞKANI SİYASET YAPIYOR

Halil intaş

13 Temmuz 2014 Pazar 17:16

ISPARTA hizmet için mücadele yok ancak sen ben kavgası

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR