30 Nisan 2024 Salı

Bu maçı alacağız başka yolu yok

Bu maçı alacağız başka yolu yok

Spor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 36. haftada karşılaşmasında Isparta 32 Spor, 07 Mayıs Pazar Günü evinde Batman Petrolspor'u ağırlayacak. Saat 15:00'te Isparta Atatürk Stadyumu'nda başlayacak. Karşılaşmayı Denizli Bölge Hakemi Feridun Daldaş yönetecek. Hakemin yardımcılıklarını ise Uğur Başdaş ve Baykal Tuna yapacak.

Geçen hafta deplasmanda Afyonspor'a 1-0 mağlup olan yeşil-pembeliler, küme hattıyla arasındaki farkı 4 puana düşürmüştü. Adeta ölüm, kalım maçına çıkacak olan Isparta 32 Spor, mutlak galibiyet parolası ile sahada olacak. Ligde 43 puanla 14. sırada bulunan Isparta temsilcisi eğerki sahadan mağlubiyetle ayrılırsa, 16. sırada 39 puanla bulunan deplasman ekibi ile arasındaki puan farkını 1'e düşürerek küme düşme tehlikesi yaşayacak.

Konuk takım Batman Petrolspor ise geçen hafta evinde Menemenspor ile karşılaşmış ve son dakika golü ile 2-2'lik skorla berabere kalmış ve galibiyeti kaçırmıştı. Karşılaşmaya küme düşmemek adına mutlak galibiyet ile çıkacak olan deplasman ekibi bunun motivasyonu ile sahada olacak. İki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Karşılaşmanın heyecanı bütün şehri sararken, karşılaşma biletlerinin ücretsiz olduğunu ve Gelendostlar ve Keçiborlu Belediyeleri'nin karşılaşma için otobüs kaldıracağını hatırlatırız.

HABER - DOĞUKAN ACAR

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta spor seven

06 Mayıs 2023 Cumartesi 13:36

Maça gelemeyeceğim, gönlüm takımla beraber. İnşallah galip gelir. Küfürsüz, bir madde atmadan tam destek olunmalıdır. Bursa maçında gençler ve seyirciler küfretmeden güzel bir destek oldular. takım da iyi oynamıştı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR