28 Nisan 2024 Pazar

Isparta 32 Spor'a sponsor olacaklar

Isparta 32 Spor'a sponsor olacaklar

Spor

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Mücahit Ramazan Baygün, Isparta 32 Spor’a sahip çıkma sözü vererek, “Biz birlikte güçlüyüz. Herkes taşın altına elini koymalı” dedi.

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da Başkan Gültekin Özdemir ve yönetimini sevindiren jest  Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Mücahit Ramazan Baygün’den geldi.

“Koskoca Isparta’da isim ve forma sponsoru olan şirket yok mu?” başlıklı haber ve yazılara kayıtsız kalmayan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Mücahit Ramazan Baygün ve yönetimi, Ispartaspor’a sahip çıkma sözü verdi.  

TEŞEKKÜRLER ASKON

Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, Futbol Şube Sorumlusu Fehmi Gezer ve Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, ASKON Başkanı Baygün’ü ziyaret ederek bu düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Özdemir, “Mücahit Başkana ve yönetim kuruluna bu jestlerinde dolayı teşekkür ediyorum.  Genç ve başarılı iş insanlarının bu tür düşünceleri bizleri mutlu ediyor. Bu takım hepimizin” dedi.

“ASKON OLARAK ISPARTASPOR’UMUZUN DESTEKÇİSİYİZ”

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Mücahit Ramazan Baygün ise Isparta 32 Spor’un futbolda profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olduğuna dikkat çekerek, “Isparta’da yaşayan tüm işadamlarımızın, derneklerimizin ve sporseverlerin takımımıza sahip çıkmalı. Bizlerde üzerimize düşeni yapacağız.  ASKON olarak Ispartaspor’umuzun destekçisiyiz. Ayrıca şahsım ve yönetim kurulumuzla birlikte şirketlerimizle birlikte takımımıza  sponsor olup destek olacağız.  Gültekin Başkanımıza ve yönetimimize güveniyoruz. Biz birlikte güçlüyüz. Şimdi memleketimize borcumuzu ödemenin zamanı” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Acil seçim istiyoruz

08 Temmuz 2023 Cumartesi 15:03

Isparta sporda da belediyecilikte de geri kalmıştır... inanmıyorsanız bir ıspartanın yollarına bakın bir de konya, afyona

Mehmet cevap

08 Temmuz 2023 Cumartesi 10:49

İkizler denen kişiler kayigini iyi yuzdururler.nerde bir menfaat var ordalar.yani menfaatleri olmazsa onlarda orda olmaz

mehmet

08 Temmuz 2023 Cumartesi 08:11

İkizler denen afyonlu arkadaşlar ıspartalı gibi her yerde her fotoğrafta karşımıza çıkıyorlar ıspartanın kendi evlatları varken meydan bunlara kalmış...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR